PDL pierde doi PRIMARI în favoarea PSD/ ACL nu primeşte MIGRANŢI din alte partide

PDL pierde doi PRIMARI în favoarea PSD/ ACL nu primeşte MIGRANŢI din alte partide
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi primari PDL din judeţ se vor alia PSD-ului pentru a-l susţine pe Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, potrivit deputatului Mircea Toader. Este vorba despre primarul oraşului Tg. Bujor, Laurenţiu Viorel Gîdei, şi primarul comunei Tuluceşti, Petrică Bratu.

„Avem doi primari care, mascat, dar pe faţă, discutând cu ei, mi-au spus că pleacă, pentru că nu au altă soluţie şi altfel nu-şi pot duce investiţiile până la capăt şi li se blochează banii”, a declarat Mircea Toader.

Totodată, aceasta a mai spus că, în cazul în care, la alegerile locale din 2016, se vor răzgândi, aceştia nu vor mai fi primiţi din nou în partid. „Odată ce ai trădat, vei trăda în continuare. Pe Gîdei, cel puţin, l-am luat de copil, l-am crescut, a fost preşedintele nostru la Tineret, ne-am luptat pentru el, dar el crede că tot ce zboară se mănâncă”, a adăugat deputatul PDL.

De asemenea, chiar dacă PDL pierde doi primari, deputatul a subliniat că Alianţa Creştin-Liberală nu este dispusă să primească cereri de la aleşi locali din alte partide pentru a veni în cadrul Alianţei.

„Noi am decis, din punct de vedere politic, că nu vom primi - nu ştiu dacă vor fi cereri, este adevărat - primari sau consilieri care vor vrea să vină către partidul nostru, pentru că suntem consecvenţi acestui principiu al stopării migraţiei care face rău şi am susţinut şi susţinem stoparea migraţiei şi la nivel parlamentar”, a conchis democrat-liberalul.

CITEŞTE ŞI: OUG privind MIGRAŢIA PRIMARILOR a fost adoptată de Guvern

Citit 2439 ori Ultima modificare Vineri, 29 August 2014 20:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.