Angajaţii Ecosal, mână în mână cu hoţii! Metoda securizării pubelelor nu funcţionează

Angajaţii Ecosal, mână în mână cu hoţii! Metoda securizării pubelelor nu funcţionează
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Punctele de colectare selectivă şi neselectivă a deşeurilor care au fost îngrădite de către Serviciul Public Ecosal nu dau roade, din cauza angajaţilor de pe teren, care se înţeleg cu hoţii de materiale reciclabile. Afirmaţia îi aparţine chiar directorului Serviciului Ecosal, Ionuţ Pucheanu, care se aştepta la o diferenţă consistentă în cantitatea de deşeuri reciclabile preluată de către maşinile de gunoi după securizarea pubelelor.

„Chiar am discutat cu şeful secţiei Menaj, Vasile Taşcă, în acest sens. Am reuşit să securizăm un număr de destul de mare de puncte de colectare, dar nu se simte. Lucrurile nu sunt în regulă la oamenii din teren. Aşa că am de gând să dau sancţiuni sau chiar să dau oameni afară, în cazul celor prinşi. Ei se mai acoperă între ei, dar nu mă va mai interesa câţi copii au acasă. Dacă se înţeleg cu hoţii de material reciclabil şi nu intervin să stopeze fenomenul, îi voi da afară”, ne-a declarat şeful Ecosal, Ionuţ Pucheanu.

Programul de securizare a pubelelor de gunoi a început în septembrie anul trecut, ca măsură împotriva hoţilor, atunci doar ca proiect-pilot, iar din 2014 proiectul s-a extins în mai multe zone ale Galaţiului.

Citit 2144 ori Ultima modificare Duminică, 07 Septembrie 2014 16:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.