REACŢII/ Ce spun liderii politici despre noul UNPR-ist Marius Stan
Foto: Paul Ichim

REACŢII/ Ce spun liderii politici despre noul UNPR-ist Marius Stan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trecerea primarului Marius Stan de la PNL la UNPR nu a constituit o surpriză, dacă avem în vedere că edilul şi-a anunţat clar intenţiile, încă de la finele lunii august. Iată, însă, cum comentează cei mai importanţi lideri politici locali transferul politic al primarului Galaţiului:

"Ce să comentez, o trădare?", a fost replica scurtă a deputatului Victor Paul Dobre, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Galaţi, care s-a abţinut să mai spună şi altceva.

În opinia liderului organizaţiei municipale a PNL Galaţi, senatorul Paul Ichim, cei care pot comenta mişcarea politică a lui Stan sunt preşedintele UNPR Galaţi, Eugen Chebac, şi, desigur, gălăţenii. "Mă bucur că, în sfârşit, după doi ani şi ceva de mandat, primarul a început să ţină audienţe. Am văzut o emisiune la TV Galaţi, «Audienţe la Primar». În cei doi ani de mandat, l-a ţinut PNL de coate să nu ţină audienţe. Îi urăm multe succesuri!", a comentat ironic Ichim.

Preşedintele organizaţiei judeţene a UNPR Galaţi, Eugen Chebac, a fost cel care ne-a confirmat că primarul s-a înscris în partidul pe care îl conduce şi a precizat că, deocamdată, edilul este doar un simplu membru, neavând nicio funcţie de conducere.

Pentru Vergiliu Vals, liderul organizaţiei municipale a UNPR Galaţi şi singurul consilier din legislativul local al acestei formaţiuni politice, venirea primarului Marius Stan este un eveniment important  şi un lucru foarte bun. Din punct de vedere al administraţiei locale, Vals a promis că primarul se va bucura de tot sprijinul pentru a-şi realiza proiectele menite să schimbe faţa Galaţiului.

Prim-vicepreşedintele  organizaţiei judeţene PSD Galaţi, senatorul Gheorghe Saghian, nu a dorit să comenteze motivele politice pentru care Stan a ales să plece de la PNL la UNPR. „Mă bucur că am întărit Alianţa PSD-UNPR la Galaţi şi sper ca gălăţenii să aibă numai de câştigat. Pentru că ei nu-şi doresc scandaluri politice. O să-l susţinem în realizarea proiectelor benefice Galaţiului”, ne-a declarat Saghian.

CITEŞTE ŞI: Adio, PNL! Primarul Marius Stan s-a înscris în UNPR

Citit 1672 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Septembrie 2014 20:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.