Noi SCHIMBĂRI la nivelul Consiliului Judeţului/ Dan Neicu părăseşte PC pentru PNL

Noi SCHIMBĂRI la nivelul Consiliului Judeţului/ Dan Neicu părăseşte PC pentru PNL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului care încurajează migraţia politică va face fericit încă un ales din Consiliul Judeţului. După trecerea de la PP-DD la UNPR a lui Marian Vicleanu (vicepreşedinte CJ), Remus Matei şi Cătălin Ungureanu, un alt consilier judeţean va spune adio partidului din care face parte.

Conservatorul Cristian-Dan Neicu va părăsi partidul lui Eugen Durbacă pentru a se înscrie în PNL. Informaţia ne-a fost confirmată chiar de alesul judeţean, care s-a declarat extrem de nemulţumit de politica pe care o promovează Partidul Conservator, alături de PSD şi UNPR. „Provin din mediul de afaceri şi nu sunt de acord cu politica pe care o face PSD, susţinut de PC şi UNPR. Este o politică împotriva mediului de afaceri. În 2012, când am devenit consilier, PC era aliat cu PNL, iar viziunea era cu totul alta. De şase luni, în sertare se află un proiect de lege privind jocurile de noroc, domeniu în care activez. Dau tot ce înseamnă jocuri de noroc străinilor, iar pe noi vor să ne închidă. Proiectul este semnat de peste 100 de deputaţi şi senatori ai PSD, PC şi UNPR. Vor să termine tot mediul de afaceri românesc”, ne-a declarat Cristian-Dan Neicu.

De altfel, în şedinţa din luna august a aleşilor judeţeni şi nu numai, Cristian-Dan Neicu, deşi prezent, nu a participat la vot, asemenea consilierilor PNL şi PDL.

Citit 3509 ori Ultima modificare Marți, 16 Septembrie 2014 14:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.