Au fost RELUATE LUCRĂRILE în Micro 19/ Se pregăteşte terenul pentru viitoarea parcare (FOTO)
Foto: Foto: Anca Melinte

Au fost RELUATE LUCRĂRILE în Micro 19/ Se pregăteşte terenul pentru viitoarea parcare (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă săptămâna trecută şantierul amenajat pe locul ocupat cândva de o imensă baterie de garaje din Micro 19 părea abandonat, ieri zona era înecată în norii de praf stârniţi de utilajele în acţiune. Nu se mai lucrează la amenajarea căilor de acces, ca până acum, ci s-a intrat în linie dreaptă cu proiectul de modernizare a zonei.

Potrivit Primăriei, în momentul de faţă, parcarea, cu spaţii verzi şi un loc de joacă, se află în etapa de proiectare, estimată să se încheie la mijlocul lunii octombrie. Iar până la demararea lucrărilor de modernizare a zonei se execută lucrări pregătitoare de nivelare a terenului şi aducere la cotă. Misiunea nu este deloc uşoară, dacă avem în vedere că muncitorii trebuie să descopere şi să demoleze resturile beciurilor construite de posesorii garajelor şi fundaţiile acestor construcţii.

CITEŞTE ŞI: De ce NU se mai lucrează în Micro 19. Se AŞTEAPTĂ proiectul parcării

Execuţia propriu-zisă a parcării nu trebuie să dureze mai mult de patru luni, potrivit contractului atribuit prin licitaţie consorţiului format din firmele Tancrad SA Galaţi şi Global Service Project Bucureşti, la preţul de 1,93 milioane de lei.

Partea proastă este că, până la finalizarea lucrărilor, care calendaristic ar trebui să se încheie până la primăvară, elevii Şcolilor generale 17 şi 29 şi ai Liceului Economic trebuie să înfrunte zilnic, pentru a ajunge la şcoală, norii de praf stârniţi de lucrările de şantier.

 

Citit 3132 ori Ultima modificare Marți, 16 Septembrie 2014 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.