TURBULENŢE PE SCENA POLITICĂ/ "Picu Roman şi-a făcut carieră politică prin trădare”

TURBULENŢE PE SCENA POLITICĂ/ "Picu Roman şi-a făcut carieră politică prin trădare”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* ...declară Simona Hapeci, despre "dezertările" în masă ale colegilor din PP-DD


Consilierul judeţean Simona Daniela Hapeci, singurul ales al PP-DD care a rămas în partid după plecarea în masă a colegilor săi la UNPR, ne-a acordat un scurt interviu în legătură cu ultimele evoluţii de pe scena politică gălăţeană:

- Care este motivul pentru care aţi rămas în PP-DD? Luaţi în calcul să părăsiţi şi dumneavoastră partidul?

- Ca să rămâi în propriul tău partid nu trebuie să ai niciun motiv, ci doar trebuie să ai un respect pentru colegi şi, în primul rând, pentru electoratul care te-a girat să-l reprezinţi. Referitor la plecarea mea din partid, pot să afirm că nu m-am gândit niciodată să iau o astfel de decizie.

- Cum comentaţi decizia foştilor colegi de partid de a se înscrie în UNPR?

- Referitor la decizia foştilor colegi, care au plecat din PP-DD la pachet cu Picu Roman, pot să afirm că fiecare îşi asumă consecinţa faptelor sale şi că timpul ne va confirma sau infirma daca au luat o decizie bună.

- Ce poziţie veţi adopta în Consiliul Judeţului, având în vedere mişcările care se produc pe scena politica gălăţeană?

- Poziţia mea în Consiliul Judeţului va fi una consecventă, ca şi până în prezent. Toate măsurile pe care le voi lua vor fi în concordanţă cu respectarea legii şi cu necesităţile cetăţeanului. În schimb, eu, ca membru al unui partid, voi rămâne ataşată principiilor şi deciziilor partidului din care fac parte, corelate cu nevoile cetăţenilor, indiferent spre ce alianţă politică se îndreaptă conducerea de la Bucureşti.

Chiar dacă fiecare dintre noi avem propriile convingeri, trebuie să te supui disciplinei de partid şi să asiguri o stabilitate politică acolo unde cetăţeanul ţi-a dat girul, indiferent de alianţa politică din care faci parte.

Consider că utilitatea unui ales judeţean este evidenţiată atunci când prin deciziile luate şi prin modul de administrare publică influenţează pozitiv nivelul de trai al cetăţeanului şi nu atunci când decide din ce alianţă politică face parte.

- PP-DD Galaţi a rămas fără sediu? Se vehiculeaza faptul ca Picu Roman va fi preşedintele organizaţiei municipale a UNPR, iar aceasta va funcţiona în sediul PP-DD din Tiglina I.

- Nu pot să infirm şi nici să confirm, deoarece nu am informaţii legate de acest fapt. Chiar dacă zvonul ar fi real, nu trebuie să ne îngrijorăm, un sediu se găseşte repede şi electoratul PP-DD nu va suferi prejudicii de imagine din cauza acestui aspect.

Cât despre poziţia fostului preşedinte Picu Roman, plecat la UNPR, nu pot să vă dau prea multe detalii, deoarece despre „morţi” numai de bine şi chiar nu doresc să fiu asociată cu un astfel de individ, care şi-a făcut o carieră politică prin trădare. Pentru cine nu ştie, trebuie să ia la cunoştinţă că Picu Roman l-a trădat pe domnul Eugen Durbacă la PC, l-a trădat pe domnul Nicuşor Ciumacenco la alegerile locale din 2012, iar acum a trădat PP-DD pentru UNPR.

PP-DD este partidul care l-a adunat de pe drumuri şi fără de care ar fi fost un „no name” astăzi, care i-a oferit totul: poziţia de preşedinte al organizaţiei municipale PP-DD, preşedinte al organizaţiei judeţene PP-DD, secretar executiv la nivel naţional. Partidul i-a oferit posibilitatea să negocieze în numele său alianţe la nivel judeţean. Cât despre postul de director al Cantinei de Ajutor Social, nu pot să mă pronunţ deoarece a fost obţinut prin „concurs”.

CITEŞTE ŞI: PLECĂRI în masă de la PP-DD la UNPR. Picu Roman şi armata sa de consilieri îl urmează pe Marius Stan

 

Citit 2938 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Septembrie 2014 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.