POLITICĂ DE WEEKEND/ Despre mojicie, în Consiliul Judeţului. Bacalbaşa, în contre cu Ion Ştefan pentru asumarea mitocăniei

POLITICĂ DE WEEKEND/ Despre mojicie, în Consiliul Judeţului. Bacalbaşa, în contre cu Ion Ştefan pentru asumarea mitocăniei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Ţara moare şi baba se piaptănă”! Aşa sună o veche zicală românească care se pliază, fără doar şi poate, pe activitatea unora dintre reprezentanţii Consiliului Judeţului Galaţi. Vorbim despre atitudinea aleşilor noştri din cadrul şedinţelor publice ale Consiliului Judeţului şi limbajul folosit de aceştia în interiorul întrunirilor.

În timp ce judeţul Galaţi se află în moarte clinică din punct de vedere economic, dar şi al infrastructurii, iar investitorii ne ocolesc cu simţ de răspundere, reprezentanţii Consiliului Judeţului se întrec în mojicii şi-şi măsoară muşchii politici, fiecare după cum crede el că se pricepe mai bine. De departe, maestru în astfel de practici este chiar şeful CJ, Nicolae Bacalbaşa, care, surprinzător, în cadrul şedinţei extraordinare de joi a făcut un apel către colegii săi să folosească un ton civilizat.

Din păcate, însă, dorinţa şefului CJ a durat doar câteva secunde, căci la scurt timp după ce a făcut apelul a şi sărit la „beregata” consilierului PDL Ion Ştefan. „Fără ton mârlănesc, vă rog, domnule consilier. Tonul dumneavoastră este mârlănesc. Nu este cazul. Poate că şi al meu este, dar al dumneavoastră este cert mârlănesc în cazul de faţă. Puteţi spune orice, dar pe un ton civilizat. Este drept că dacă faci studiile la seral, poate că uneori tonul este greu de controlat”, a afirmat Nicolae Bacalbaşa. De „bumbăceală” nu a scăpat nici democrat-liberalul Liviu-Adrian Butunoi.

Să nu-i placă în niciun fel concurenţa şefului CJ?

CITEŞTE ŞI: Ieşire SCANDALOASĂ a lui Nicolae Bacalbaşa/ Tania Bogdan: „Sunteţi deplorabil"

Citit 1885 ori Ultima modificare Vineri, 19 Septembrie 2014 22:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.