„Leapşa pe ouate” cu Marius Stan şi Dan Nica/ UNPR, doar un tranzit pentru primar către PSD?

„Leapşa pe ouate” cu Marius Stan şi Dan Nica/ UNPR, doar un tranzit pentru primar către PSD?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ciuda anunţurilor conducerii centrale a UNPR şi ale primarului Marius Stan, privind trecerea edilului-şef al Galaţiului de la PNL la UNPR, deputatul Victor Paul Dobre (liderul liberalilor gălăţeni) pune sub semnul întrebării veridicitatea informaţiilor. Co-preşedintele Alianţei Creştin Liberale (PNL+PDL) a afirmat că are rezerve din acest punct de vedere, cu atât mai mult cu cât, potrivit acestuia, primarul Marius Stan nu a depus la secretarul Consiliului Local, aşa cum prevede OUG 55, care încurajează migraţia aleşilor locali fără a-şi pierde mandatul, niciun act care să ateste oficial că şi-a schimbat opţiunea politică.

„Dar, apropo, credeţi că domnul Stan şi-a depus opţiunea pentru UNPR? Eu am rezerve. Eu nu ştiu dacă Marius Stan a trecut la UNPR. Nu s-a înregistrat nimic la secretarul Consiliului Local. Eu am rezervele mele. Eu nu spun că nu este posibil, dar vreau să o văd mai întâi”, a afirmat deputatul liberal.

Preşedintele PNL Galaţi a precizat că, în cazul în care Marius Stan a trecut în barca UNPR-iştilor, aceasta reprezintă doar o măsură tranzitorie, întrucât, cel mai probabil, scopul său este să ajungă în PSD. „Eu cred că şi la domnul Stan este o opţiune tranzitorie. Aşa cum îl ştiu, nu o să stea în anexa slugilor, o să vrea chiar în casa mare, dacă se poate şi în sufragerie. Cine vrea să facă politică în ţara asta are două uşi: PSD şi PNL. Mă refer la marea politică. Iar opţiunile politice în perioada următoare vor fi clare în direcţia celor două mari partide, ceea ce, cred eu, este şi o normalitate şi un echilibru. Bipolarizarea aceasta va fi sănătoasă pe termen lung”, a declarat Victor Paul Dobre.

În ceea ce priveşte îndemnul lansat de primarul Marius Stan activiştilor de stânga, de a-şi rupe 15 minute din viaţă pentru a pune ştampila pe Victor Ponta, Dobre a comentat: „Din mica mea experienţă şi cât îl ştiu şi pe domnul Nica, dar şi pe domnul primar, cred că domnul Nica i-a promis că va fi candidatul PSD-ului şi domnul primar îşi rupe 15 minute. Aici sunt sigur, nicio secundă în plus, niciuna în minus. E un fel de leapşa pe ouate. Eu mizez pe domnul Nica aici, ştiindu-i pe amândoi. Este decizia dumnealor”.

Foto: Corina Dobre

CITEŞTE ŞI: Marius Stan, la Conferinţa PSD: "Victor Ponta, garanţia succesului în România"

Citit 2694 ori Ultima modificare Duminică, 21 Septembrie 2014 19:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.