Vega şi Tancrad SE DUELEAZĂ pentru a construi Primăria Galaţi

Vega şi Tancrad SE DUELEAZĂ pentru a construi Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Două asocieri de firme şi două companii cu nume grele se bat pentru contractul în valoare de 28.069.578 de lei, fără TVA, scos la licitaţie de municipalitate pentru transformarea Sălii Aplaudacilor - Centrul (ratat) de Afaceri din coasta Prefecturii - în sediu al Primăriei Galaţi.

Prima ofertă a venit din partea asocierii dintre SC Axa Invest SRL şi SC Euroconstruct Trading 98 SRL, firme cu sediul în Bucureşti.

Următorul consorţiu intrat în joc este unul româno-italian, format din SC Rom Service Construct SRL din Bucureşti, SC San Giorgio Appalti SRL din Italia şi firmele gălăţene Atlas Management Trade ATL SRL şi Criomec SA.

Cea de-a treia ofertă a venit din partea SC Tancrad SRL. Compania are ca terţ susţinător tehnico-profesional pe Grupo Empresarial Magenta SA din Spania, precum şi cinci subcontractanţi: Forentis Inject SRL din Bucureşti, Cricons SRL, Spark SRL, Primo SRL şi Instal Proiect Gaz SRL din Galaţi.

Ultima înscrisă în competiţie este SC Vega 93 SRL, în dreptul căreia nu apare vreun terţ susţinător sau subcontractant.

Rămâne de văzut cine va câştiga contractul. Criteriul de atribuire îl constituie oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, fiind luate în calcul preţul ofertei - 70 la sută, termenul de execuţie - 20 la sută şi garanţia de bună execuţie - zece la sută.

Citeşte şi: Uite că se construieşte! Noua Primărie, scoasă la licitaţie

Citit 5930 ori Ultima modificare Marți, 23 Septembrie 2014 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.