ALEŞII municipali, ATENŢIONAŢI de Prefectură/ Consiliul Local trebuie să revoce CA-ul Zonei Libere

ALEŞII municipali, ATENŢIONAŢI de Prefectură/ Consiliul Local trebuie să revoce CA-ul Zonei Libere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Întrucât au încălcat legea atunci când au numit noul Consiliu de Administraţie al Zonei Libere prin vot la vedere, deşi se impunea vot secret (fiind vorba de persoane), consilierii locali ai Galaţiului trebuie să întoarcă proiectul de hotărâre în plen.

Instituţia Prefectului a transmis, în cursul acestei săptămâni, un punct de vedere municipalităţii în care semnalează neregulile şi recomandă aleşilor locali să intre în legalitate. Dacă nu revocă hotărârea şi nu pun la punct un alt proiect de hotărâre în acest sens, Instituţia Prefectului va ataca, cel mai probabil, în contencios, hotărârea adoptată de Consiliul Local. Rămâne de văzut dacă aleşii locali ai Galaţiului, în frunte cu primarul Marius Stan, se vor conforma.

Vă reamintim că numirea, după mai bine de un an, a unui nou Consiliu de Administraţie la Zona Liberă Galaţi a stârnit vii dispute în şedinţa de la finele lunii august a Consiliului Local. Consilierul local PNL Mihail Bucatanschi a acuzat că proiectul a apărut cu trei ore înainte de şedinţă. Dispute a stârnit şi faptul că membrii CA au fost numiţi prin vot deschis.

Citit 1370 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Octombrie 2014 19:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.