Licitaţie anulată/ Modernizarea Orăşelului Copiilor nu va începe anul acesta

Licitaţie anulată/ Modernizarea Orăşelului Copiilor nu va începe anul acesta
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aşa cum am anticipat cu două luni în urmă, modernizarea Orăşelului Copiilor nu va demara anul acesta, ba mai mult, parcul are toate şansele să rămână în acelaşi stadiu degradat până la primăvară. Motivul? Primăria municipiului Galaţi a scos din nou la licitaţie investiţia, după ce prima procedură de acest fel a fost anulată.

Reamintim că, potrivit documentelor depuse pe SEAP, Primăria a prelungise perioada de evaluare a ofertelor, care ar fi trebuit să se încheie pe 17 iulie, până în octombrie 2014, cu justificarea că volumul mare al documentelor privind demonstrarea condiţiilor de calificare este prea mare. Ei bine, a ajuns la concluzia că ofertele depuse de SC Garden Center Grup SRL din Bucureşti şi de asocierea SC Mondo Holding Concept SRL din Bucureşti - SC Servland SRL din Şendreni sunt inacceptabile. Şi a scos din nou proiectul la licitaţie, valoarea estimată a contractului fiind aceeaşi, 2.485.178 de lei fără TVA.

Conform proiectului tehnic realizat de SC Ecoarch SRL, condusă de arh. Dan Ujeucă, parcul nou amenajat va avea mai multe zone distincte: zona destinată câinilor, zona de joacă prevăzută cu suprafaţă antitraumă din cauciuc turnat şi echipamente de joacă noi, zona dinamică, dotată cu echipamente de fitness, un teren multisport împrejmuit, cu suprafaţă de joc realizată din cauciuc turnat şi o zonă de promenadă prin refacerea aleilor.

Lucrările nu trebuie să dureze mai mult de şase luni de la data atribuirii contractului. E greu de spus însă când se va întâmpla acest lucru.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, părinţi! ORĂŞELUL COPIILOR din Ţiglina I - PERICOLE şi capcane la tot pasul!

Citit 1749 ori Ultima modificare Marți, 07 Octombrie 2014 19:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.