Vizită de lucru la început de mandat/ Ambasadorul britanic, Paul Brummel, a fost la Galaţi

Vizită de lucru la început de mandat/ Ambasadorul britanic, Paul Brummel, a fost la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Excelenţa Sa Paul Brummell, a avut, vineri, 17 octombrie a.c., o întâlnire cu primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, încheindu-şi astfel vizita de lucru de două zile în oraşul nostru. Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Galaţi, Paul Brummel a venit la Galaţi pentru a cunoaşte mai bine realităţile economice, sociale şi politice din zonă, având în vedere că a preluat postul în august 2014.

„Primarul Marius Stan i-a prezentat oaspetelui din Marea Britanie situaţia economică a Galaţiului, contextul politic actual şi i-a vorbit pe larg despre cele mai importante proiecte de investiţii pe care municipalitatea le are pe agendă, lansând totodată şi o invitaţie către investitorii englezi să îşi îndrepte atenţia spre Galaţi”, arată comunicatul remis de către Primărie.

De când a preluat postul, Paul Brummel a luat cursuri de limba română la Iaşi, la fel ca predecesorul său, Martin Harris. Brummell are un mandat de patru ani în România, până în 2018, el fiind anterior ambasador al Marii Britanii în Turkmenistan şi Kazahstan, precum şi Înalt Reprezentant al Majestăţii Sale, Regina Elisabeta a II-a, în Barbados.

Citit 800 ori Ultima modificare Vineri, 17 Octombrie 2014 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.