MAŞINILE grele, INTERZISE în Galaţi din 3 noiembrie. Gata cu mastodonţii din parcări!

MAŞINILE grele, INTERZISE în Galaţi din 3 noiembrie. Gata cu mastodonţii din parcări!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Galaţi face demersurile legale pentru a pune în aplicare Hotărârea Consiliului Local nr. 335 din 25 septembrie 2014, prin care se interzice parcarea autovehiculelor mari de transport marfă şi a microbuzelor pe drumurile publice, trotuarele şi terenurile oraşului. Sancţiunea pentru cei care încalcă regula este amenda cuprinsă între 500 şi 1.000 de lei. În acest moment, Primăria aşteaptă avizul de legalitate al prefectului. Decizia aleşilor a fost deja publicată pe site-ul propriu.

Municipalitatea susţine că va acorda o perioadă de graţie proprietarilor şi conducătorilor de autovehicule grele, perioadă care se va încheia pe 3 noiembrie 2014. De la această dată, Poliţia Locală va începe să sancţioneze abaterile de la lege.

Potrivit hotărârii adoptate, autovehiculele de transport marfă cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, autovehiculele care au mai mult de nouă locuri pe scaune, inclusiv locul conducătorului auto, şi utilajele nu mai pot staţiona voluntar pe drumurile publice şi pe terenurile aparţinând domeniului public sau privat al municipiului Galaţi. Autovehiculele grele aflate în tranzit prin Galaţi sau înmatriculate în Galaţi, care nu deţin loc special de parcare, pot staţiona sau parca atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii în parcarea special amenajată cu fonduri europene pe Drumul de Centură.

Hotărârea Consiliului Local poate fi citită dând CLICK AICI.

CITEŞTE ŞI: PARCAREA de TIR-uri a fost FINALIZATĂ cu şase luni ÎNTÂRZIERE

Citit 5122 ori Ultima modificare Marți, 21 Octombrie 2014 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.