Dintr-un post în altul/ Silviu Bacalum, şef la Serviciul de Evidenţă a Persoanei

Dintr-un post în altul/ Silviu Bacalum, şef la Serviciul de Evidenţă a Persoanei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de miercuri, 22 octombrie a.c., Silviu Bacalum nu mai este directorul general al Direcţiei Generale de Servicii Publice din cadrul Primăriei Galaţi, post pe care l-a ocupat mai întâi ca interimar, numit de primarul Marius Stan, şi apoi printr-un concurs la care nu a avut contracandidat. Bacalum este noul director executiv al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei, structură care are în subordine Evidenţa Populaţiei şi Starea Civilă.

Funcţionarul public a fost numit prin dispoziţia primarului, după ce şi-a cerut singur transferul. Funcţia de conducere la Evidenţa Persoanei era vacantă, motiv pentru care Bacalum a profitat de ocazie pentru a cere transferul. Funcţia de director executiv pe care o ocupă acum este mai modestă decât cea de director general.

Trebuie spus că activitatea de director general a lui Silviu Bacalum era de o bună bucată de vreme analizată, iar demisia în alb a acestuia se afla pe masa edilului. Mai mult, existau zvonuri că Bacalum va reveni în funcţia de consilier personal al primarului, pe care o ocupase înainte de a fi director.

La şedinţa de ieri, 23 octombrie, a Consiliului Local, Marius Stan a anunţat că a numit-o director interimar la Direcţia de Servicii Publice pe Tincuţa Vrabie, fostă şefă la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Galaţi.

CITEŞTE ŞI: Independenţă politică/ Silviu Bacalum a plecat din PNL

Citit 7583 ori Ultima modificare Joi, 23 Octombrie 2014 20:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.