ALEGERI PREZIDENŢIALE/ Klaus Iohannis, la Galaţi: "Trebuie să schimbăm felul în care se face politică. Preşedintele nu poate să fie un om manevrat de structuri" (FOTO)
Foto: Candidatul ACL pentru prezidenţiale, Klaus Iohannis a fost aclamat la Tecuci (Foto: Corina Dobre)

ALEGERI PREZIDENŢIALE/ Klaus Iohannis, la Galaţi: "Trebuie să schimbăm felul în care se face politică. Preşedintele nu poate să fie un om manevrat de structuri" (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin Liberale pentru preşedinţia României şi preşedintele PNL la nivel naţional, s-a bucurat, joi, 23 octombrie, la Tecuci, de prezenţa a peste 4.000 de simpatizanţi şi susţinători, la mitingul organizat de PNL şi PDL pentru susţinerea sa.

Prezidenţiabilul ACL le-a vorbit tecucenilor, printre altele, despre nevoia creării de locuri de muncă în Moldova, despre dezvoltarea infrastructurii economice şi i-a asigurat pe oameni că nu le va tăia pensiile, aşa cum PSD a afirmat în pliantele mincinoase transmise alegătorilor prin intermediul Poştei Române.

Alături de liderul naţional al PNL, la mitingul de la Tecuci, afectat serios de ploaie, au fost prezenţi democrat-liberalul Vasile Blaga, copreşedintele ACL la nivel naţional, Ludovic Orban şi Mihai Răzvan Ungureanu.

Klaus Iohannis a declarant, în cadrul mitingului electoral, că viitorul şef de stat al României nu trebuie să fie un preşedinte manevrat de structuri, precum premierul Victor Ponta, şi că, în ultimele zile, mai mult decât campania electorală "se vede cea mai urâtă faţă a politicii româneşti".

"Se vede corupţia, se văd corupţii. Aici ne-au adus incompetenţa şi corupţii, care au ţinut în loc România timp de 25 de ani (…) Cu minciuna lor nu mai merge, de aceea trebuie să schimbăm felul în care se face politică în România, trebuie să schimbăm lucrurile în bine. Preşedintele României nu poate să fie un om manevrat din spate, preşedintele României nu trebuie să fie un om manevrat de structuri. Preşedintele României trebuie să fie un om liber, să fie al românilor, nu al instituţiilor şi nu al structurilor. Eu sunt un om liber", le-a spus Iohannis gălăţenilor prezenţi la miting.

Prezidenţiabilul ACL le-a mulţumit oamenilor că au rezistat ploii şi vântului, care a pus la pământ un banner de mari dimensiuni aflat în spatele scenei şi mai multe ghivece cu flori, şi le-a cerut să-i fie alături şi să susţină proiectul său pentru ţară: "România lucrului bine făcut".

„"România lucrului bine făcut" înseamnă o ţară normală, aşa cum ne-o dorim cu toţii, fără corupţi în fruntea partidelor şi fără corupţie la conducerea ţării. Este o ţară cu o economie funcţională, cu locuri de muncă pentru români, cu venituri decente, salarii decente, şcoli bune şi spitale asemenea, pensii. Apropo, aţi auzit de ultima prostie pe care o scriu PSD-iştii (...)? Scriu ei, acolo (pliante - n.r.), că eu vreau să fiu preşedinte pentru a tăia pensiile. O prostie mai mare nu am auzit”, a afirmat Klaus Iohannis.

Pe lângă o serie de primari, parlamentari din Galaţi şi Brăila, consilieri şi lideri politici, la mitingul electoral au participat şi câteva zeci de delegaţi ai PNL Brăila, afişând pancarte cu mesajul “Brăila votează Iohannis”.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV/ INTERVIU cu prezidenţiabilul Klaus Iohannis: "La Galaţi, ca şi la Sibiu, importantă este dorinţa de schimbare"

Citit 2203 ori Ultima modificare Vineri, 24 Octombrie 2014 10:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.