Noile TABERE POLITICE sunt deja vizibile în Consiliul Judeţului

Noile TABERE POLITICE sunt deja vizibile în Consiliul Judeţului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă la nivelul Prefecturii încă se lucrează la centralizarea datelor cu privire la migraţia politică la nivel de judeţ, iar conducerea Consiliului Judeţului (CJ) a refuzat să comunice numele aleşilor locali care au profitat de ordonanţa lui Dragnea pentru a trece de la un partid la altul sau pentru a deveni independenţi, ultima şedinţă a aleşilor judeţeni a confirmat informaţiile prezentate, pe surse, de “Viaţa liberă”.

În CJ s-a constituit deja grupul independenţilor. La şedinţa amintită, fosta PP-DD-istă Simona Daniela Hapeci a stat alături de fostul liberal Emil Ţuicu şi de foştii PDL-işti Petrişor Potec şi Aurel Zamfir, semn că grupul funcţionează. De altfel, aceştia au fost văzuţi discutând şi în timpul şedinţei. Surse din CJ ne-au spus că celor patru ar urma să li se alăture şi Nataliţa Buruiană (PC), întrucât aceasta a optat pentru a fi independent, iar faptul că s-a răzgândit nu poate fi luat în calcul, deoarece OUG 55 prevede că îţi poţi exprima opţiunea o singură dată.

Tot în şedinţa de la sfârşitul lunii octombrie, foştii PP-DD-işti Cătălin Ungureanu şi Remus Matei li s-au alăturat colegilor de la UNPR, iar fostul PC-ist Cristian Dan Neicu a ocupat un loc lângă liberali.

Noua structură a CJ este formată din 11 consilieri PSD, şapte consilieri PNL, cinci consilieri independenţi, cinci consilieri UNPR, patru consilieri PDL şi doi consilieri PC.

De remarcat este că, după multe luni de circ şi scandaluri politice, şedinţa din 30 octombrie s-a desfăşurat fără atacuri şi comentarii dezgustătoare, semn că în CJ s-a reaşternut liniştea politică. Cel puţin aparent.

Citeşte şi: CJ şi CL Galaţi şi-au SCHIMBAT structura politică. Ordonanţa lui Dragnea a făcut RAVAGII în judeţ

Citit 1675 ori Ultima modificare Marți, 04 Noiembrie 2014 23:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.