ABSURD DE GALAŢI/ La Zona Liberă, legalitate din trei încercări

ABSURD DE GALAŢI/ La Zona Liberă, legalitate din trei încercări
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde pe care autorităţile şi politicienii le întreţin. Pentru a treia oară în acest mandat, aleşii locali au votat un Consiliu de Administraţie (CA) pentru Regia Autonomă Zona Liberă Galaţi şi au anulat hotărârea precedentă. Cum s-a putut întâmpla aşa ceva? Prin ignorarea prevederilor legale!

Primul CA a fost numit pe 16 aprilie 2013, dar a fost atacat în contencios de prefect, pe motiv că Primăria nu făcuse dovada că persoanele numite au experienţă în administrarea sau managementul unor societăţi comerciale.

Aleşii au revocat decizia cu pricina, în iulie 2013, dar au votat un nou CA abia în august anul acesta! Au greşit din nou pentru că, deşi consilierul local PNL Mihail Bucatanschi le-a atras atenţia că votul de persoană este secret, aleşii s-au încăpăţânat să voteze deschis. Nici de această dată hotărârea nu a fost validată de prefect, aşa că au fost nevoiţi să o revoce şi să mai voteze o dată, de această dată secret.

Minunea s-a petrecut a treia oară, când au fost făcute publice şi CV-urile celor numiţi. Iată cine sunt: medicul militar Ioan Francisc Bărbuţ, 66 de ani. Gheorghe Sterian Docan, în vârstă de 69 de ani, fost colonel la Serviciului Român de Informaţii în perioada 1975-2000, apoi director în cadrul firmei Securent SA Bucureşti, Adrian Ţârlea, 29 de ani, inginer în construcţii navale, dispecer la SC Security WBC SRL Galaţi, şi Costel Cătălin Vasiliu, 38 de ani, inginer cu specializarea inginerie managerială şi tehnologică, director general la SC MV Eurotrust Instal SRL Galaţi.

Trei voturi pentru un CA? Absurd, dar adevărat!

Citeşte şi: ABSURD DE GALAŢI/ Oraşul teilor a ajuns oraşul cioturilor

Citit 2758 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Noiembrie 2014 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.