De ce începerea procedurii de insolvenţă la Vega '93 NU ÎNGRIJOREAZĂ Primăria. Ce obiective de investiţii realizează firma în Galaţi

De ce începerea procedurii de insolvenţă la Vega '93 NU ÎNGRIJOREAZĂ Primăria. Ce obiective de investiţii realizează firma în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Faptul că Tribunalul Galaţi a încuviinţat începerea procedurii de insolvenţă la Vega '93, una dintre cele mai mari şi mai puternice firme din judeţ, nu îngrijorează Primăria municipiului Galaţi.

În momentul de faţă, municipalitatea este în relaţie contractuală cu Vega pentru realizarea a trei obiective de investiţii. Este vorba despre modernizarea străzii Democraţiei, obiectiv care a fost finalizat şi urmează să fie inaugurat săptămâna viitoare, modernizarea străzii Cetăţianu Ioan şi de construcţia cartierului social din Micro 17.

Dintre toate, cel mai important este campusul social, cu un contract în valoare de 41.483.161 de lei (fără TVA), obiectiv care trebuie să fie gata în luna august. „Lucrările la toate obiectivele se derulează conform graficelor convenite.

Firma constructoare ne-a dat asigurări că va duce execuţia lucrărilor la bun sfârşit”, ne-a declarat Biroul de presă al Primăriei Galaţi.

Citeşte şi: ŞOC în mediul de afaceri: Vega 93 Galaţi a intrat în INSOLVENŢĂ!

Citit 2415 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Noiembrie 2014 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.