Gala Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro/ Direcţia de dezvoltare a CJ Galaţi, PREMIATĂ la nivel naţional

Gala Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro/ Direcţia de dezvoltare a CJ Galaţi, PREMIATĂ la nivel naţional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sunt semne că vom asista, la Consiliul Judeţului Galaţi, la o oarecare schimbare de atitudine administrativă. În ciuda faptului că preşedintele Nicolae Dobrovici Bacalbaşa a fost criticat deseori, de către public, pentru non-combatul administrativ şi transformarea CJ într-un bastion al luptei pentru drepturile câinilor fără stăpân, se pare că lucrurile nu stau doar aşa şi că în multe dintre compartimentele instituţiei se munceşte eficient.

O dovadă în acest sens este aceea că, la sfârşitul săptămânii trecute, instituţia – în fapt Direcţia de Dezvoltare Regională din cadrul CJ Galaţi - a primit „Premiul de excelenţă pentru activitatea în domeniul IT&C în administraţia publică”. Felicitări! Sperăm ca acest premiu să fie de bun augur şi să încurajeze creşterea eficienţei administrative în toate departamentele Consiliul Judeţului Galaţi.

Distincţia a fost acordată instituţiei gălăţene în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro, desfăşurată la Braşov, în organizarea Guvernului României şi a Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Vă reamintim că Direcţia de Dezvoltare Regională din cadrul CJ Galaţi este condusă de Laura Angheluţă, unul dintre cei mai buni specialişti în programe de dezvoltare din judeţul Galaţi.

La evenimentul de la Braşov au fost premiate în total 21 de entităţi administrative din România, pe mai multe categorii legate de proiecte de infrastructură şi dezvoltarea unor activităţi cheie.

Citit 2583 ori Ultima modificare Marți, 25 Noiembrie 2014 19:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.