Primăria îşi SCHIMBĂ "rablele", printr-un contract pentru achiziţie de maşini
Foto: Foto Bogdan Codrescu

Primăria îşi SCHIMBĂ "rablele", printr-un contract pentru achiziţie de maşini
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puţin de 312.191 de lei va plăti Primăria municipiului Galaţi firmei Apan Auto SRL pentru achiziţionarea a cinci autoturisme pentru parcul propriu. Licitaţia a pornit de la preţul estimat de 317.887 de lei. Măsura a fost luată deoarece parcul auto ce deserveşte activitatea Primăriei este format, în cea mai mare parte, din autoturisme cu o vechime mai mare de opt ani, iar cheltuielile de întreţinere şi consumurile sunt semnificative.

Pentru a-şi permite această investiţie, Primăria a avut nevoie de aprobarea consilierilor locali pentru a participa la Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2014. Autoturismul Skoda Octavia, cu numărul de înmatriculare GL-99-PMG, cu care circula fostul primar Dumitru Nicolae, a fost dat la casare, alături de alte cinci autoturisme uzate: o Dacia Double Cab, două Dacia Solenza, o Daewoo Nubira şi o altă Skoda Octavia.

Pentru fiecare autoturism casat s-a solicitat prima de casare în cuantum de 6.500 de lei, care va fi folosită pentru achiziţionarea, în loc, a unui autoturism nou, diferenţa până la acoperirea integrală a preţului de achiziţie urmând să fie suportată de la bugetul local. Maşinile pe care Primăria le va primi în locul rablelor sunt Dacia Duster.

Citeşte şi: INFRACTORII gălăţeni vor fi URMĂRIŢI cu Dusterul

Citit 1733 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Noiembrie 2014 20:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.