Primăria a plătit LUCRĂRI CARE NU EXISTĂ/ 170.000 de lei, CHELTUIELI NEJUSTIFICATE la Inelul de Rocadă

Primăria a plătit LUCRĂRI CARE NU EXISTĂ/ 170.000 de lei, CHELTUIELI NEJUSTIFICATE la Inelul de Rocadă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Galaţi este acuzată că, potrivit unui raport al Curţii de Conturi, a plătit 170.000 de lei pentru lucrări neexecutate, dar şi lucrări la un preţ mai mare decât cel înscris în devizul ofertă. Lucrarea cu pricina viza înlocuirea bordurilor şi repararea covorului asfaltic la Inelul de Rocadă din strada Brăilei. Acuzaţiile îi aparţin co-preşedintelui Organizaţiei Municipale a PNL Galaţi, Nicuşor Ciumacenco.

„Astfel, s-au plătit nejustificat 52.000 de lei pentru închirierea unei freze de asfalt, deşi decaparea a fost făcută manual, conform devizului. Un alt exemplu este că s-au dat 87.000 de lei pentru transport beton asfaltic, bani care nu trebuiau achitaţi deoarece livrarea materialului s-a realizat la locul lucrării, conform contractului”, a declarat Ciumacenco. Acesta susţine că sunt decizii de recuperare a prejudiciului până la 31 decembrie, dar că important e gestul în sine: Primăria a fost dispusă să plătească lucrări care nu s-au executat şi la costuri mult mai mari.

De cealaltă parte, municipalitatea ne-a transmis că nu doreşte să comenteze declaraţiile politicianiste ale dlui Ciumacenco. „Dacă s-au cheltuit bani nejustificat, aceştia vor fi recuperaţi de la cei care au greşit”, ne-a comunicat Primăria.

Citit 2227 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Decembrie 2014 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.