Prefectul îl pune la punct pe Bacalbaşa. INTERVENŢIE subtilă, dar plină de înţeles a lui Dorin Otrocol în şedinţa CJ

Prefectul îl pune la punct pe Bacalbaşa. INTERVENŢIE subtilă, dar plină de înţeles a lui Dorin Otrocol în şedinţa CJ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai este un mister faptul că preşedintele Consiliului Judeţului, Nicolae Bacalbaşa, alături de o serie de funcţionari din cadrul instituţiei, loiali acestuia, au pus gând rău Direcţiei de Dezvoltare Regională din cadrul CJ, pe care, potrivit unor surse, şeful CJ ar fi dorit să o transforme în serviciu. De altfel, în şedinţa consilierilor judeţeni din luna noiembrie, Nicolae Bacalbaşa a lansat o serie de atacuri la adresa Direcţiei, vorbind chiar de o sesizare venită din partea Prefecturii, fapt dezminţit, la scurt timp, de această instituţie.

Prezent la ultima şedinţă a consilierilor judeţeni din acest an, prefectul de Galaţi, Dorin Otrocol, a ţinut să demonteze personal, chiar în plenul CJ, afirmaţiile lui Nicolae Bacalbaşa, după care le-a spus consilierilor judeţeni că ei decid modul în care funcţionează CJ, şi nu „unul, doi sau trei funcţionari”. „Personal, am pus umărul, alături de domnul preşedinte Gogoncea şi de vicepreşedintele Nicolau, la constituirea acestei Direcţii, aşa cum am făcut şi pentru Consproiect, dar şi pentru Parcul de Soft.

Citeşte şi: Numai la Spitalul Judeţean să nu ajungi! Comportamentul cadrelor medicale, motiv de ceartă în CJ

Din păcate, ca şi societatea de drumuri (n.r. - SC Drumuri şi Poduri), toate au probleme. Dar nu este din vina Instituţiei Prefectului. De-a lungul timpului, Direcţia de Dezvoltare Regională a elaborat 125 de proiecte, a câştigat 116 şi aveţi, prin ea, 85 de proiecte în derulare. Dacă unul, doi sau trei funcţionari din Consiliul Judeţului au alte gânduri, dumneavoastră sunteţi cei care hotărâţi ce se întâmplă, nu funcţionarii”, le-a spus Dorin Otrocol aleşilor judeţeni.

Intervenţia prefectului (fost coleg de partid al lui Bacalbaşa) vine la doar o săptămână după ce consilierul Dorin Butunoiu (PSD) şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la activitatea preşedintelui CJ.

Citeşte şi: Bacalbaşa îi minte fără jenă pe gălăţeni

Citit 3909 ori Ultima modificare Marți, 23 Decembrie 2014 11:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.