CONCURS de promovare/ PRIMĂRIA CAUTĂ DIRECTOR general pentru serviciile publice
Foto: Foto Bogdan Codrescu

CONCURS de promovare/ PRIMĂRIA CAUTĂ DIRECTOR general pentru serviciile publice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi caută şef pentru Direcţia Generală Servicii Publice. Postul cu pricina a fost lăsat liber de Silviu Bacalum, care şi-a cerut, în octombrie anul trecut, transferul la cârma Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei. În locul lui, primarul Marius Stan a numit-o director interimar pe Tincuţa Vrabie. Numai că interimatul nu poate dura mai mult de şase luni, motiv din care municipalitatea organizează concurs pentru ocuparea funcţiei.

Aspiranţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lunga durată, absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă şi vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite de minim trei ani. Fiind un concurs de promovare, ei trebuie să îndeplinească şi condiţiile prevăzute în Statutul funcţionarilor publici. În consecinţă, li se cere să fie absolvenţi de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice sau în management, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I şi să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată. Proba scrisă este programată pe 18 februarie 2015, iar ulterior se va desfăşura interviul.

Municipalitatea organizează, pe 16 februarie, şi un concurs de recrutare pentru consilier, clasa I, grad superior la Biroul Învăţământ, Cultură, Turism, Agrement, Sport, Culte şi Sănătate.

 

Citeşte şi: Câte BLOCURI din Galaţi vor fi REABILITATE TERMIC în 2015

Citit 1999 ori Ultima modificare Marți, 20 Ianuarie 2015 13:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.