POLITICĂ DE WEEKEND/ Ce-am votat, aia avem. Bacalbaşa, cu succes la TV, nu la CJ! (FOTO)

POLITICĂ DE WEEKEND/ Ce-am votat, aia avem. Bacalbaşa, cu succes la TV, nu la CJ! (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cum vă place: Spiderman ori paşa Bacalbaşa fan-Suleyman? * Ori poate preferaţi varianta medical-mondenă a preşedintelui judeţului, explicând avortul Biancăi Drăguşanu, ori pe cea de povestitor de întâmplări sexuale cu final neaşteptat?


„Dacă veţi fi ales preşedintele Consiliului Judeţului, veţi mai participa la emisiuni tv?”, aşa îl întrebam pe dr. Nicolae Dobrovici Bacalbaşa acum trei ani, fix pe vremea asta, după ce medicul apăruse în petrecerea de Anul Nou de la Antena 1, alături de Cruduţa, Vali Vijelie, Nicolae Guţă şi Moartea din Carpaţi. O prestaţie tv pentru care a fost plătit cu suma de 500 de euro. „Tot aşa am să mă comport pentru că nu sunt un idiot care îmi schimb modul de a gândi numai prin faptul că sunt într-o funcţie. Eu sunt Tanţa şi Costel care a reuşit să-şi facă o cultură”, ne răspundea răspicat dr. Bacalbaşa. Probabil că n-ar trebui să ne mai mirăm că în 2015, la ştirile România Tv, preşedintele CJ povesteşte aventuri sexuale cu muşcături şi final neaşteptat. Vă prezentăm un bilanţ al celor mai insolite apariţii tv ale lui Nicolae Dobrovici Bacalbaşa.

Blondele

După ce s-a impus ca purtător de cuvânt al ştirilor macabre ori sângeroase de la ora cinci, Nicolae Bacalbaşa a creat, practic, un personaj media. La asta a contribuit şi actorul Mihai Bendeac, care l-a parodiat în showul „În puii mei”. Succesul răsunător al viitorului preşedinte în divertismentul tv s-a petrecut în 2010, la „Te pui cu blondele” sub bagheta lui Dan Negru. Aici Bacalbaşa şi-a pigmentat răspunsurile la întrebările de cultură generală cu glume… decoltate: „În sexul oral depinde de care parte eşti”… Medicul a învins armata celor 50 de bombardiere blonde şi trupeşe, ba a cucerit şi un „minut de aur”, devenind o prezenţă râvnită de televiziuni.

Viaţă contra bărbăţie

Ştiţi care este diferenţa între viaţă şi acel organ al bărbatului? Viaţa e mult mai dură! Aşa a început dialogul dintre dr. Nicolae Bacalbaşa şi Toni Grecu, la „Serviciul Român de Comedie” de la Pro Tv, în 2011. Aici Bacalbaşa a dezvăluit cel mai idiot caz din cariera sa. „Mă cheamă un coleg chirurg să-i dau anestezie unei doamne care avea luxaţie de mandibulă. Văd coana că îmi face cu ochiul. Eu, un tip de 1,70 căruia îi făcea cu ochiul o cucoană de 1,85, care mergea să primească anestezie ca să i se refacă falca. Dom’le, e flatant, dar ceva nu merge. Poate mi se pare. Mă uit, iar îmi face cu ochiul! Băi tată, ori arăt eu mai bine decât cred, ori se întâmplă ceva ce-mi scapă. De fapt, cucoana avea un tetanos, făcea spasme şi falca i se înţepenea. Am pierdut ca bărbat, dar am câştigat ca doctor!”, a mărturisit medicul.

Revelionul

Am spus-o şi atunci, o spun şi acum: nici în vis nu mi l-aş fi putut imagina pe dr. Nicolae Bacalbaşa jucat pe degete şi învârtit ca titirezul de cravată de Daniela Crudu, pe ritmurile lui Guţă. Aşa a început anul 2012 pentru dr. Bacalbaşa. În costumul puţin cam lălâi, agitând strategic o sticlă mare cu şampanie în noaptea de Revelion, la Antena 1, s-a dovedit că doctorul şi dansul nu au prea multe în comun: anestezistul era mai mereu în contratimp şi mişcările de semi-aerobic ale mâinilor, aplaudatul şi păşitul cu genunchii sus numai coregrafice nu erau!

Cârcoteală

În martie 2012, în pragul campaniei electorale pentru funcţia de preşedinte al judeţului, dr. Bacalbaşa a acceptat să stea faţă în faţă cu psihiatrul. Nu, nu mergeţi cu gândul aşa departe! Scena s-a petrecut la Cârcotaşii, de la Prima Tv, unde a avut loc confruntarea fulger a anestezistului gălăţean cu psihiatrul în cadrul rubricii „Binterviu”. Duelul de replici a fost memorabil: „Porecla - Unii mi-au spus Bulă. Le-am demonstrat că cine stă deasupra, ăla dă din fund”. „Cea mai veselă întâmplare - Un chirurg cu care operam, în timp ce spre ruşinea mea am tras un pârţ, a intrat în panică că a tăiat maţul şi nu găsea unde”. Mda.

Omul Păianjen

În iunie 2012, Bacalbaşa era ales în funcţia de preşedinte CJ a lui Nicolae Dobrovici Bacalbaşa, ales cu 152.996 de voturi. O lună mai târziu, Bacalbaşa avea să se lase demascat, pe 5.000 de lei, tot la Antena 1. Preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, a apărut într-o postură inedită şi pitorească în acelaşi timp – Spiderman, după ce a a acceptat provocarea lui Dan Negru de a deveni mască în emisiunea acestei veri - „Demascarea”.

Mai mult, „transformarea” în Omul Păianjen a avut loc chiar cu o zi înainte ca dr. Nicolae Bacalbaşa să depună jurământul de preşedinte al judeţului Galaţi. Îmbrăcat în celebrul costum mulat roş-albastru al lui Spiderman, cu machiajul de rigoare, cizme, ceas la mână şi o pălărie de paie, Bacalbaşa a întruchipat un Om Păianjen rubicond, la a doua tinereţe, diferit de toate întruchipările de până acum ale personajului american. Parteneră de scenă i-a fost actriţa Adriana Trandafir.

În sceneta jucată, dr. Bacalbaşa era o apariţie insolită a lui Spiderman – pescuind într-o piscină gonflabilă. Adriana Trandafir îi cerea ajutorul pentru salvarea soţului blocat în baie, Omul Păianjen, în rol de compoziţie, o refuza, motivând că a ieşit din tură. Dr. Bacalbaşa avea să mărturisească, la finalul show-ului, că nu costumul mulat sau masca au fost cele mai dificile, ci să-şi schimbe vocea, pentru a nu fi descoperit…

Suleyman

De îndată ce Kanal D a început să difuzeze serialul „Suleyman Magnificul sub domnia iubirii”, Balcalbaşa a devenit un fan convins, de-a ajuns să vorbească şi la Bruxelles despre el. „E un serial realizat excepţional”, declara la emisiunea "Drept la ţintă" precizând că nu ratează niciun episod, ba mai mult, că are şi o... cadână preferata, pe Nigar!

Avortul

În noiembrie 2013, când emisiunile tabloide erau gata să dea în clocot de grija presupusului avort suferit de Bianca Drăguşanu, cine credeţi că a fost invitat să-şi dea cu părerea, la „Acces Direct”? Bacalbaşa a declarat că medicii din Ungaria ar fi trebuit să-i faca un set de analize vedetei, înainte de anestezie. „Orice avort la cerere e un eşec. O femeie cultă previne sarcina", avea să declare medicul.

Paşa Bacalbaşa

Aşa l-au botezat ştiriştii de la Kanal D. Şi ca să fie personajul complet, i-au pus şi turban! În prima clipă, nu pricepeam ce cuşmă şi-a pus prezidentul peste freză, că la soare te puteai uita, dar la sclipiciul ei ba. Ei bine, era un turban, care se asorta cu cămaşa lui precum nuca în perete. „Îmi seamănă, şi ăsta este exemplul lui Suleyman! Nu a avea avantaje, ci a avea responsabilităţi enorme, iar el chiar şi în harem se supunea unor reguli foarte dure. Haremul nu era o imensă casa de dame, ci o structură funcţionând după reguli extrem de stricte, care vizau supravieţuirea şi continuitatea conducerii unui imens imperiu mondial”, grăia Bacalbaşa cu turban, în ştirea Kanal D, filmată unde credeţi? În biroul prezidentului de la CJ! Cum s-ar spune, Bacalbaşa şi-a luat turbanul la purtare în timpul programului său de serviciu!

Fălci

Nu vorbesc despre rechin, ci despre aventurile sexuale comentate la România Tv de preşedintele judeţului, în seara de miercuri. „Sexul şi sexualitate e un instinct şi se spune despre scula cu care se practică - deşi este esenţa masculinităţii este un cuvânt de sex feminin  - că nu ştie carte", a început dizertaţia. Un chirurg machit care a muşcat o asistent de fund şi un student care, neştiind ce înseamnă sex oral, s-a speriat că negresa cu care tocmai făcea amor îi mănâncă... bărbăţia au fost poveştile care au condimentat ştirea despre o femeie muşcată în timpului actului sexual, relatate de Nicolae Bacalbaşa.

Dacă Bacalbaşa ar fi apărut la TV în calitate de medic, n-aş fi spus nimic. Dar sub numele său scria mare pe ecran: preşedintele CJ Galaţi. Asta am ales, asta avem!

Surse foto: Pro Tv şi Antena 1

Citeşte şi: Interviu cu dr. Nicolae Bacalbaşa „Eu sunt Tanţa şi Costel care a reuşit să-şi facă o cultură”

Citit 9298 ori Ultima modificare Vineri, 23 Ianuarie 2015 21:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.