POLITICĂ DE WEEKEND/ Mircea Toader, despre subsecretarul Marius Mărgărit: „Natura a fost vinovată cu el”

POLITICĂ DE WEEKEND/ Mircea Toader, despre subsecretarul Marius Mărgărit: „Natura a fost vinovată cu el”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În condiţiile în care social-democratul Marius Mărgărit, unicul gălăţean care ocupă o funcţie în Guvernul Ponta, fiind subsecretar de stat în Ministerul Transporturilor, este „invizibil”, l-am întrebat pe deputatul Mircea Toader, vicepreşedintele Comisiei pentru transport şi infrastructură din Camera Deputaţilor, în cadrul unei conferinţe de presă, dacă a purtat vreo discuţie cu subsecretarul de stat pe tema infrastructurii. Cu atât mai mult cu cât Master Planul pentru transporturi izolează Galaţiul de restul ţării. Marius Mărgărit nu doar că nu a organizat o conferinţă de presă pentru a-şi face publică activitatea, dar nu a transmis nici măcar un comunicat în care să aducă la cunoştinţă opiniei publice ce demersuri a făcut pentru ca Galaţiul să fie luat în seamă la nivel înalt.

"Nu ai cu cine să vorbeşti"

„Natura a fost vinovată cu el… Natura … Ce să-i fac eu? Nu am avut nicio discuţie cu el. Nu l-am văzut nici măcar o dată la Comisie, că dacă îl vedeam… El ar trebui să participe la şedinţele din Comisia pentru transporturi şi infrastructură, dar vine un secretar de stat Titea, săracul, care n-are nici el nicio idee. Nu ai cu cine să vorbeşti acolo”, a afirmat Mircea Toader. Ba mai mult, parlamentarul de Galaţi a spus că l-a contactat pe Marius Mărgărit tocmai pentru a discuta despre o serie de proiecte şi „bube” ce ţin de infrastructura navală şi rutieră, însă fără succes. „I-am dat telefon o dată şi i-am spus că sunt dispus să stăm de vorbă, când vrea, pentru că este prea mare interesul local ca să mă cramponez eu că este nevinovat acolo”, a precizat deputatul.

Cum l-a „ridicat” Toader pe Mărgărit

Nemulţumirea lui Mircea Toader este cu atât mai mare cu cât, în opinia sa, Marius Mărgărit s-a „ridicat” pe culmile politicii datorită PDL, pe care parlamentarul îl conducea în vara lui 2012, când PDL şi UNPR (partid al cărui membru era, la acea vreme, Marius Mărgărit) au creat Alianţa Pentru Progres (APP), sub umbrela căreia au candidat la alegerile pentru Primărie şi Consiliul Judeţului.

„Mircea Toader face băşcălie”

În replică, subsecretarul de stat Marius Mărgărit a ţinut să precizeze că „este o aberaţie”. „Eu am fost, la vremea respectivă, lângă domnul Eugen Chebac. Dânsul m-a promovat, nicidecum domnul Mircea Toader. Face băşcălie. Eu nu mă feresc de domnul Toader, am discutat cu dânsul. În ceea ce priveşte prezenţa la Comisia pentru transporturi, altcineva are ordin de ministru pentru reprezentarea Ministerului Transporturilor la acea comisie. Dacă tot este politician, şi mai este şi în opoziţie, de ce nu a criticat faptul că au fost oameni daţi afară de la CFR?”.

Citit 3024 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Ianuarie 2015 09:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.