CJ preia de la municipalitate un TEREN pentru continuarea INVESTIŢIILOR la UPU

CJ preia de la municipalitate un TEREN pentru continuarea INVESTIŢIILOR la UPU
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru ca lucrările de modernizare ale Unităţii de Primiri Urgenţe – SMURD să fie finalizate, Consiliul Judeţului Galaţi va prelua de la Consiliul Local un teren de 40 de metri pătraţi. Săptămâna aceasta, în prima şedinţă ordinară a aleşilor judeţeni din acest an, consilierii din CJ vor da undă verde unui proiect de hotărâre care prevede aprobarea solicitării adresată Consiliului Local „pentru trecerea din domeniul public al municipiului Galaţi în domeniul public al judeţului Galaţi şi administrarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Ap. Andrei” a suprafeţei de teren de 40 de metri pătraţi pentru finalizarea lucrărilor la obiectivul de investiţie «Modernizare serviciu UPU – SMURD »”.

Conform expunerii de motive a proiectului de hotărâre, următoarea etapă a investiţiilor programate pentru UPU prevede amenajarea unei copertine pentru garajele de ambulanţe. Numai că terenul pe care urmează să fie realizate acestea aparţine Consiliului Local, iar legea îi permite Consiliului Judeţului să realizeze aceste investiţii doar dacă terenul este administrat de Spitalul Judeţean, unitate medicală aflată în subordinea CJ.

De altfel, săptămâna trecută, Nicolae Bacalbaşa, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, a fost văzut la Primărie, unde i-a făcut o vizită primarului Marius Stan. Se pare că motivul a fost chiar solicitarea CJ de a prelua cei 40 de metri pătraţi de teren.

Citit 1488 ori Ultima modificare Duminică, 25 Ianuarie 2015 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.