Ninsoarea va ocoli Galaţiul? Prefectul le-a cerut administratorilor de drumuri să fie vigilenţi

Ninsoarea va ocoli Galaţiul? Prefectul le-a cerut administratorilor de drumuri să fie vigilenţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă judeţul Galaţi nu se află sub avertizare de cod galben de ninsoare, prefectul Dorin Otrocol a ţinut, vineri, 6 februarie, să le reamintească administratorilor de drumuri (Consiliului Judeţului şi Secţiei de Drumuri Naţionale) că „au câteva probleme pe care trebuie să le urmărească”.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a făcut referire în acest sens la DN 24D, dar şi la drumul judeţean care leagă localităţile Schela, Slobozia Conachi şi Costache Negri, cerând să se intervină imediat cu material antiderapant, dacă va fi nevoie. „Tot dumneavoastră să urmăriţi ca nu cumva localităţile Scânteieşti, Cuca şi Băleni să aibă probleme”, i-a spus prefectul county managerului CJ, Costel Fotea.

Dorin Otrocol le-a cerut forţelor din cadru ISU şi Jandarmeriei să fie pregătiţi, în cazul în care alte judeţe vor avea nevoie de ajutor.

Începând de astăzi, 6 februarie, de la ora 16,00, intră în vigoare codul galben de ninsori şi viscol, Bucureştiul şi 24 de judeţe din jumătatea de sud a ţării, printre care se numără şi TULCEA, fiind sub avertizare de ninsoare şi vânt, care la rafală va depăşi 60 de kilometri pe oră, viscolind zăpada. Avertizarea este valabilă până sâmbătă la ora 14,00.

CUM VA FI VREMEA LA GALAŢI ÎN ACEST WEEKEND AFLAŢI DE AICI -->> http://www.viata-libera.ro/eveniment/63619-prognoza-meteo-in-acest-weekend-posibile-ninsori-si-la-galati


CITEŞTE ŞI: Cât a COSTAT DESZĂPEZIREA Galaţiului. ESTIMĂRI, la trei săptămâni de la NINSOARE

Citit 946 ori Ultima modificare Vineri, 06 Februarie 2015 15:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.