PMP iese la atac: MITING de protest şi REFERENDUM pentru DEMITEREA PRIMARULUI

PMP iese la atac: MITING de protest şi REFERENDUM pentru DEMITEREA PRIMARULUI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Membrii filialei locale a Partidului Mişcarea Populară (PMP) organizează joi, 26 februarie, un miting de protest pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, nemulţumiţi că autorităţile locale nu au găsit o soluţie pentru ca gălăţenii să poată beneficia de căldură şi apă caldă. Acţiunea, îndreptată împotriva primarului Marius Stan, este programată să se desfăşoare la ora 11,00. Iniţial, PMP a solicitat municipalităţii aprobare pentru organizarea protestului la Primărie, însă edilul-şef a precizat, marţi, că a autorizat mitingul, dar "nu în faţa Universităţii, care este o instituţie de stat apolitică, ci la Păpădie".

Simultan, membrii PMP Galaţi au demarat, încă de luni, o campanie de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum pentru demiterea edilului-şef. "Considerăm că domnul Marius Stan nu numai că şi-a încălcat toate promisiunile pe care le-a făcut cetăţenilor atunci când le-a cerut votul, dar a reuşit, în doi ani şi jumătate, să coboare standardul de viaţă şi civilizaţie al gălăţenilor sub orice limită admisibilă. În 2015, oamenii Galaţiului trăiesc fără apă caldă şi căldură, dar plătesc taxe locale şi tarife din ce în ce mai mari pentru servicii ce nu le sunt livrate, infrastructura rutieră a oraşului este distrusă, reţeaua de transport urban este dată pe mâna "pieţarilor", parcurile devin maidane, iar maidanele crescătorii de câini vagabonzi", a afirmat Cătălin Cristache, preşedintele PMP Galaţi.

Pentru ca la Galaţi să fie organizat un referendum cu scopul demiterii primarului este nevoie de strângerea de semnături din partea a cel puţin 25 la sută dintre cetăţenii cu drept de vot.


CITEŞTE ŞI: Nemulţumirea oamenilor, exploatată politic? Partidele trag sfori pentru a MOBILIZA gălăţenii să iasă în stradă

Citit 4455 ori Ultima modificare Marți, 24 Februarie 2015 19:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.