POLITICĂ DE WEEKEND/ Un fluturaş pentru liniştea lui Ciumacenco. Cum se apără liberalul de energiile negative
Foto: Foto Corina Dobre

POLITICĂ DE WEEKEND/ Un fluturaş pentru liniştea lui Ciumacenco. Cum se apără liberalul de energiile negative
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Politica nu este uşor de digerat, uneori, nici măcar de către cei care o promovează, iar cei care au făcut deja din asta un mod de viaţă ştiu că de la extaz la agonie (sau invers) este doar un pas. Dar ce te faci atunci când nici în partidul din care faci parte nu-ţi poţi promova ideile şi nu eşti susţinut, în anumite momente, de personajele importante care fac „cărţile” la nivel local? Ei bine, îţi procuri o amuletă norocoasă!

Talismanul înaripat

Nicuşor Ciumacenco îşi doreşte cu ardoare să fie candidatul PNL pentru fotoliul de primar al municipiului Galaţi, iar pentru asta nu doar că trebuie să depună eforturi pentru a avea „priză” la cât mai mulţi cetăţeni cu drept de vot, dar trebuie să se lupte şi cu o serie de colegi din noul PNL, care îi cam pun beţe în roate.

Pentru a se feri de energii negative şi a ţine spiritele rele departe, fostul viceprimar al Galaţiului şi-a pus toată încrederea într-un … fluturaş!

Săptămâna aceasta, la conferinţa sa de presă, Nicuşor Ciumacenco purta, la încheietura mâinii stângi, un şnur roşu, subţire, cu un fluturaş din metal. Iniţial, ne-am gândit că liberalul a ales să poarte mărţişor, aşa cum fac bărbaţii din Bucovina, dar ne-a asigurat că nu este mărţişor, ci doar un accesoriu care „ţine spiritele rele departe”. Nu ştim dacă fostul viceprimar a vorbit serios, ori a glumit, dar cert este că liberalul are nevoie, anul acesta, de multă protecţie divină, întrucât PNL va trebui să îşi desemneze omul care va candida, în 2016, pentru Primărie. Iar selecţia se pare că nu va fi deloc uşoară, întrucât mai sunt şi alţi doritori.

Una dintre persoanele care şi-ar fi exprimat dorinţa de a candida este fosta PDL-istă Violeta Nanu, fost director al APIA Galaţi. Rămâne de văzut care vor fi propunerile ce vor veni din sfera fostului PNL.


 

Citit 945 ori Ultima modificare Vineri, 06 Martie 2015 23:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.