POLITICĂ DE WEEKEND/ Semnăturile PMP - referendum sau bază de date cu caracter personal?

POLITICĂ DE WEEKEND/ Semnăturile PMP - referendum sau bază de date cu caracter personal?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Membrii Partidului Mişcarea Populară se lăudau, miercuri, 4 martie, cu doar aproximativ 4.000 de semnături „fizice” şi „virtuale”, din cele circa 60.000 de care au nevoie pentru a organiza un referendum cu scopul demiterii primarului Marius Stan.

Numărul nu este deloc unul de neglijat şi cu greu poate fi atins chiar şi de un partid cu tradiţie pe scena politică, motiv pentru care nerealizarea targetului nu i-ar surprinde pe cei care conduc partidul lui Traian Băsescu la Galaţi. De altfel, până şi Cătălin Cristache, preşedintele formaţiunii politice, spunea, în urmă cu ceva timp, că este posibil să nu reuşească să adune 60.000 de semnături din partea cetăţenilor cu drept de vot.

În aceste condiţii, ce se va întâmpla cu datele cu caracter personal ale oamenilor? Încearcă PMP să îşi reîmprospăteze baza de date, pentru alegerile locale, în acest fel? După cum se ştie, formaţiunile politice care se respectă deţin baze de date bine puse la punct cu alegătorii din judeţul Galaţi, pe care, în precampanie şi campania electorală, au grijă să îi „impulsioneze”, prin SMS-uri, apeluri telefonice sau vizite la domiciliu, pentru a îi încuraja să li se alăture.


CITEŞTE ŞI: Un fluturaş pentru liniştea lui Ciumacenco. Cum se apără liberalul de energiile negative

Citit 1540 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Martie 2015 01:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.