(FOTO) O sugestie de nota 10: Consiliul Judeţului se poate înscrie la RABLA
Foto: Foto Mihai Angheluţă

(FOTO) O sugestie de nota 10: Consiliul Judeţului se poate înscrie la RABLA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu că o dăm noi, dar sugestia din imagine poartă chiar numărul 10 CJG. Reamintindu-ne intervenţia vicepreşedintelui Consiliului Judeţului Galaţi, din toamna trecută, credem că în sfârşit a venit vremea să iasă soarele şi să vină primăvara şi pe (auto)strada sa.

Referindu-se la maşina ce îi era alocată la acea vreme, vicepreşedintele CJ spunea despre Nubira de serviciu: „Nici nu pot să merg cu ea. Intră curent pe partea din dreapta, uşa nu se mai închide bine, are foarte multe probleme. Iarna trebuia să pun geaca acolo, pe unde intra curent. Ca siguranţă, era la pământ”.

Noi am găsit-o soluţie la această problemă a domnului Hamza, mai ales în contextul în care, din poziţia sa, a iniţiat unele demersuri pentru reabilitarea drumurilor judeţene aflate în mare nevoie de asfalt netede, indicatoare şi marcaje rutiere etc.

Aşadar, la drumuri noi, maşină nouă. Care ar putea fi achiziţionată prin programul Rabla, valorificându-se "decarul" instituţiei părăsit în parcarea Căminului Marinarilor.

Mai mult, pe lângă soare şi căldură în habitaclul domnului vicepreşedinte, recuperarea epavei Consiliului Judeţului ar putea aduce şi primăvara în parcarea respectivă, ştiut fiind că în acest sezon se face o curăţenie temeinică, iar sub "burta" pe jumătate căzută a Espero-ului cu două roţi dezumflate s-a adunat o grămadă de gunoi foarte drag unor şobolani din  zonă.

Prin urmare, co-utilizatorii parcării s-ar bucura foarte mult dacă instituţia din fruntea judeţului i-ar scăpa de antica limuzină, nu atât pentru locul de parcare care s-ar elibera, cât pentru uşurarea adusă de o binemeritată igienizare ulterioară.


CITEŞTE ŞI: Regulament nou pentru PARCAREA cu abonament. Gospodărire Urbană NU RENUNŢĂ la idee

Citit 1665 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Martie 2015 01:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.