Sondajul lui Resmeriţă: Picu Roman l-a depăşit pe Marius Stan în preferinţele gălăţenilor

Sondajul lui Resmeriţă: Picu Roman l-a depăşit pe Marius Stan în preferinţele gălăţenilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şoc pentru primarul municipiului Galaţi, Marius Stan! Edilul, care nu concepe să nu obţină, în 2016, un nou mandat la cârma oraşului, a aflat că nu mai este pe primul loc în topul preferinţelor ale gălăţenilor! Mai mult, a descoperit cu stupoare că locul în inima electoratului i-a fost luat chiar de colegul său de partid, Picu Apostol Roman, cel pe care l-a lăudat în repetate rânduri pentru activitatea de director la Cantina de Ajutor Social!

La comanda copreşedintelui PNL Doruleţ Resmeriţă, a fost realizat un sondaj pentru identificarea politicienilor cu priză la electorat, în vederea găsirii unor potenţiali candidaţi la Primăria Galaţi. Conform sondajului, Marius Stan e abia pe locul al doilea în preferinţele gălăţenilor, întâietate având Picu Roman! Motivaţia gălăţenilor care l-au desemnat pe Picu drept preferat la Primărie este uimitoare. "Picu Roman este singurul căruia îi pasă de noi, săracii. În vreme ce Stan ne taie apa, căldura, ne evacuează din case pentru că n-am avut bani să plătim chiria şi întreţinerea, Picu Roman ne dă mâncare!", au declarat cetăţenii intervievaţi în cadrul sondajului, care sunt convinşi că datorită lui Picu Roman primesc ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană, tichete de Paşti şi de Crăciun, dar şi hrana zilnică de la Cantină!

Astăzi este 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor! Acest text este redactat în acest context şi trebuie tratat drept pamflet. Zâmbiţi, vă rugăm!


 

Citit 2223 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Aprilie 2015 10:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.