Se cer reparaţii de urgenţă pe drumurile judeţene

Se cer reparaţii de urgenţă pe drumurile judeţene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Întrucât multe dintre drumurile administrate de Consiliul Judeţului sunt degradate, iar circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate din cauza stării jalnice a acestora, consilierul judeţean Ion Ştefan a solicitat conducerii CJ, în ultima şedinţă a aleşilor, să ia măsuri pentru ca cei care circulă pe drumurile publice să o facă în siguranţă.

„Drumurile judeţene sunt impracticabile în multe zone din judeţ. Cam trei zile pe săptămână sunt în judeţ şi mă duc de la un cap la altul. Trebuie să găsim soluţii de urgenţă pentru ca aceste drumuri să poată fi reparate”, i-a spus liberalul lui Nicolae Bacalbaşa, şeful CJ. Preşedintele CJ a replicat că „grosul banilor de la CJ se duce pe aceste drumuri judeţene. De când este domnul inginer, deşi a fost înjurat şi a deranjat pe mulţi, nicio plombă pusă sub controlul lui Năvădaru (şef Serviciu Drumuri şi Poduri al CJ - n.r.) nu a sărit. Acesta a umblat, a măsurat adâncimea gropii, lăţimea gropii”, a spus Nicolae Bacalbaşa.

Acesta le-a reproşat aleşilor judeţeni că, din cauză că organigrama instituţiei a „picat” la vot în CJ, instituţia pe care o conduce nu mai poate angaja în cadrul Serviciului Drumuri şi Poduri trei absolvenţi ai unei facultăţi de construcţii, moment în care Ion Ştefan a replicat: „Nu eu am falimentat Drumuri şi Poduri. Cred că mai important era să menţinem Drumuri şi Poduri”. „Nici eu nu am falimentat Drumuri şi Poduri”, a răspuns Nicolae Bacalbaşa.


CITEŞTE ŞI: DEZASTRU pe drumurile judeţului Galaţi. ZERO MODERNIZĂRI

Citit 2044 ori Ultima modificare Joi, 09 Aprilie 2015 00:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.