ABSURD DE GALAŢI/ Cât timp se scurge până se fac guri de scurgere?

ABSURD DE GALAŢI/ Cât timp se scurge până se fac guri de scurgere?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde, în care fiecare baltă poate ascunde o capcană: o groapă în carosabil sau în trotuar sau, în cazuri mai puţin riscante, doar lipsa unei guri de scurgere care să preia apele meteorice şi să le ducă în sistemul de canalizare.

De pildă, chiar în buricul târgului, pe strada Eroilor nr. 3, la o azvârlitură de băţ de sediul PSD, apa se acumulează, bălteşte şi a ajuns să afecteze imobilul şi curtea unei case. Nu că ar fi singurul loc din oraş!

De ce ne-am legat tocmai de el? Pentru că se află pe lista unei hotărâri de Consiliu Local, prin care, anul trecut, au fost alocaţi nu mai puţin de 212.000 de lei de la bugetul local pentru construirea de cămine, guri de scurgere cu sifon şi depozit în 11 zone ale oraşului, printre care şi pe Eroilor nr. 3. Acolo, cele mai apropiate guri de scurgere sunt amplasate la distanţe de 30 sau chiar 80 de metri. Motiv pentru care bălţile persistă. Ei bine, deşi a trecut un an de la momentul în care investiţia a fost aprobată, nu s-a făcut nimic, dar există planuri că se va executa anul acesta. Trebuie făcut mai întâi proiectul în sine şi abia mai apoi procedurile de atribuire a lucrărilor.

În concluzie, cât timp trebuie să se scurgă până când se realizează nişte guri de scurgere? Nici măcar Sfântul Ilie, patronul spiritual al ploilor, nu ştie. Absurd, dar adevărat!


CITEŞTE ŞI: ABSURD DE GALAŢI/ Toţi pentru unul, unul pentru toţi!

Citit 941 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Aprilie 2015 19:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.