CONTRACTUL cu Luxten EXPIRĂ în mai. Ce face PRIMĂRIA Galaţi pentru întreţinerea ILUMINATULUI PUBLIC

CONTRACTUL cu Luxten EXPIRĂ în mai. Ce face PRIMĂRIA Galaţi pentru întreţinerea ILUMINATULUI PUBLIC
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Încheiat în februarie 2003, contractul Primăriei Galaţi cu SC Luxten Lighting Company SA expiră pe 28 mai 2015, aşa că municipalitatea se pregăteşte să scoată la licitaţie deschisă concesionarea serviciului de iluminat public. Aleşii locali au stabilit deja că soluţia optimă pentru întreţinerea sistemului de iluminat public este concesionarea lui prin gestiune delegată şi au aprobat caietul de sarcini şi documentaţia necesară pentru licitaţie.

Conform documentelor votate de aleşi, contractul de delegare a gestiunii va avea de durata de doi ani, iar preţul maxim va fi de 225.000 de lei fără TVA pe lună. Obiectivul administraţiei locale este realizarea unui sistem de iluminat unitar şi eficient, care să corespundă cerinţelor de trafic. Mai mult, se cere înfiinţarea unui dispecerat pentru preluarea sesizărilor privind defecţiunile apărute în sistemul de iluminat public, astfel încât cetăţenii să nu mai aştepte săptămâni sau chiar luni întregi pentru ca o defecţiune sesizată să fie remediată.

Câştigătorul licitaţiei va avea misiunea de a exploata, întreţine, de a face revizia şi reparaţia iluminatului public existent şi modernizat, de a întreţine şi menţine în stare de funcţionare iluminatul ornamental, festiv şi arhitectural. Tot el se va ocupa şi de montarea şi demontarea instalaţiei de iluminat festiv cu ocazia sărbătorilor şi altor evenimente, dar şi de dispecerizarea sistemului de iluminat public. Criteriul de atribuire va fi oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.


ÎNCEP PLOMBĂRILE în judeţul Galaţi. Consiliul Judeţului promite să ASTUPE toate GROPILE de pe drumuri. VEZI de când

Citit 2195 ori Ultima modificare Duminică, 19 Aprilie 2015 01:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.