Se aşteaptă unda verde: Drumurile judeţene vor avea marcaje rutiere proaspete

Se aşteaptă unda verde: Drumurile judeţene vor avea marcaje rutiere proaspete
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doar 20 de kilometri de drumuri judeţene au fost marcate de către Serviciul Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat (SJADPP) din cadrul Consiliului Judeţului (CJ) Galaţi, de la achiziţia utilajului pentru efectuarea de marcaje rutiere, din vara anului trecut. Cei 20 de kilometri au fost marcaţi, imediat după achiziţia utilajului în valoare de aproximativ 20.000 de euro, în luna august.

În acest moment, potrivit directorului SJADPP, Vali Viorel Sandu, se aşteaptă predarea amplasamentelor din partea Consiliului Judeţului, cu porţiunile de drumuri care vor fi marcate. "Noi nu putem interveni pentru marcajele rutiere decât după ce Consiliul Judeţului ne predă amplasamentele. Imediat ce ne vor fi predate, vom începe marcarea drumurilor", ne-a explicat şeful SJADPP.

Potrivit preşedintelui CJ Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, preţul acestui echipament este cu mult mai mic decât suma care ar fi trebuit alocată pentru realizarea marcajelor de către firmele de asfaltări.

La sfârşitul lunii noiembrie, consilierii judeţeni au aprobat şi mărirea organigramei SJADPP, respectiv crearea unui nou compartiment în cadrul sectorului mecanico-energetic al serviciului - compartimentul de întreţinere şi marcaje rutiere.


CITEŞTE ŞI: Se cer reparaţii de urgenţă pe drumurile judeţene

Citit 1786 ori Ultima modificare Luni, 27 Aprilie 2015 00:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.