Renunțare la mandat/ Un consilier județean gălăţean şi-a dat DEMISIA din funcție

Renunțare la mandat/ Un consilier județean gălăţean şi-a dat DEMISIA din funcție
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Proaspătul liberal Cristian-Dan Neicu va spune adio mandatului de consilier judeţean. Acesta şi-a depus demisia din calitatea de ales pe data de 17 aprilie, invocând "motive personale". În şedinţa de joi, consilierii judeţeni vor lua act de demisia acestuia şi vor declara postul vacant, conform procedurii.

Cristian-Dan Neicu, care are afaceri în domeniul jocurilor de noroc, a fost propulsat în forul legislativ judeţean pe lista USL, el fiind, la acea vreme, membru al Partidului Conservator. În toamna anului trecut, acesta a profitat de aşa-numita "Ordonanţă a Traseiştilor", care a încurajat migraţia politică în rândul aleşilor, şi a trecut la PNL.

Potrivit unor surse neoficiale, locul acestuia în Consiliu ar urma să fie luat de liberalul Emil Florin Dan Pălimariu, următorul pe lista USL pentru Consiliul Judeţului, din anul 2012. Pălimariu este vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al APDM. În trecut, a fost preşedinte al tinerilor liberali gălăţeni, iar anul trecut a fost coordonatorul de campanie al lui Sorin Dănăilă, candidatul PNL pentru alegerile parţiale din Colegiul 9 (Camera Deputaţilor), ce s-au desfăşurat simultan cu cele pentru Parlamentul European.

Rămâne de văzut dacă scenariul va deveni realitate sau vom asista la surprize, generate de posibile negocieri între liderii PNL şi cei ai PSD.


CITEŞTE ŞI: Primarul Marius Stan, ÎN CONCEDIU. Cine îi ţine locul

Citit 3622 ori Ultima modificare Luni, 27 Aprilie 2015 00:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.