Radu Mazăre a DEMISIONAT de la conducerea Primăriei Constanţa

Radu Mazăre a DEMISIONAT de la conducerea Primăriei Constanţa
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Radu Mazăre, aflat în arest preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii, a demisionat, vineri, de la conducerea Primăriei Constanţa, transmite MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa, Radu Mazăre şi-a dat demisia din funcţia de primar al municipiului. Demisia a fost înaintată Consiliului Local şi Primăriei Constanţa de către Radu Mazăre, printr-o scrisoare olografă, fiind adusă la cunoştinţa prefectului judeţului, Constantin Ion.

 

În scrisoare, Radu Mazăre a explicat motivele demisiei, precizând că stresul chinul şi nedreptăţile la care a fost supus în ultima perioadă nu justifică dorinţa de a face bine oraşului, edilul transmiţând, în acelaşi timp, şi un mesaj către constănţeni.

Atribuţiile de primar au fost preluate de către viceprimarul Decebal Făgădău, după ce Radu Mazăre, primar al Constanţei din anul 2000, a fost arestat preventiv şi suspendat din funcţie, prin ordin al prefectului.

Citit 1423 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2015 15:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.