Jalnicele drumuri gălățene sunt bune la ceva: au ajutat-o pe Alina Gorghiu să elimine pietre la rinichi. Ce spune liberala despre Bacalbașa

Jalnicele drumuri gălățene sunt bune la ceva: au ajutat-o pe Alina Gorghiu să elimine pietre la rinichi. Ce spune liberala despre Bacalbașa
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Alina Gorghiu, co-președintele PNL la nivel național, a criticat aspru starea infrastructurii rutiere din județul Galați, după ce vineri, 29 mai, a efectuat un tur al mai multor localități gălățene. Liberala și-a exprimat, sâmbătă, 30 mai, în cadrul unei conferințe de presă, indignarea cu privire la starea jalnică a căilor de comunicații administrate de Consiliul Județului și nu a ezitat să arate cu degetul chiar către Nicolae Bacalbașa, șeful CJ, despre care a spus că „stă foarte prost la capitolul eficiență”.

Astăzi și ieri am avut neplăcuta surpriză să elimin vreo două pietre la rinichi din cauza drumurilor pe care le aveți în județ. Este o glumă, da, dar este o realitate tristă, pe care fiecare cetățean din județul dumneavoastră ar trebui să o reproșeze administrației județene. Eu știu că președintele Consiliului Județului stă foarte bine la capitolul glume, la capitolul umor, dar, din păcate, stă foarte prost la capitolul eficiență și indiferent de la ce partid ar fi aș spune același lucru. Este de neadmis să fiți un județ rupt de România pentru că nu aveți căi de acces măcar decente, ca să nu mai spun să arate bine”, a afirmat liberala.

Alina Gorghiu a precizat că cel mai trist moment al deplasării pe care a efectuat-o în județul Galați a fost vizita în orașul Târgu Bujor, unde a întâlnit, conform acesteia, o comunitate lipsită de absolut orice speranță. Am mai fost într-un loc care, pentru mine, a fost cel mai trist moment al vizitei. Este vorba despre Târgu Bujor, unde am senzația că special este ținută acea comunitate pe loc, lipsită de absolut orice speranță și de sentiment de încredere în administrație. Este genul de comunitate pe care mi-aș dori foarte tare, cu o guvernare liberală, să o schimbăm pentru că lucrurile nu au cum să meargă așa.

Citit 3504 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Mai 2015 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.