Aveţi răbdare, o să vină şi APA CALDĂ! Primarul Marius Stan estimează că "e o chestiune de zile"

Aveţi răbdare, o să vină şi APA CALDĂ! Primarul Marius Stan estimează că "e o chestiune de zile"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Primăria promite că va comunica populaţiei, în timp util, data la care se va relua furnizarea apei calde în Galaţi


Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, face în continuare eforturi pentru reluarea furnizării apei calde în oraş, în cel mai scurt timp posibil.

„Suntem foarte aproape de finalizarea tuturor procedurilor legale necesare pentru a putea asigura din nou acest serviciu public indispensabil. Sper, şi facem eforturi mari, mă refer aici şi la implicarea bugetului local, deci a banului public, să reluăm cât mai repede furnizarea apei calde. Mai sunt proceduri de îndeplinit, mai sunt acte de întocmit, dar vă asigur că accelerăm ritmul pentru a fi gata repede şi bine. Estimez că este o chestiune de zile”, a declarat primarul Marius Stan.

Edilul a cerut Calorgal să accelereze ritmul cu care se încheie noile contracte de furnizare a serviciilor de termoficare, aşa încât, la data la care sistemul centralizat va fi pregătit să funcţioneze din nou, toţi abonaţii să aibă contracte valide. ”Cu riscul de a repeta pentru a mia oară, spun din nou: eforturile noastre, ale administraţiei publice, vor fi în zadar, dacă populaţia nu va înţelege să plătească serviciile de care beneficiază. Nu există sistem în lumea asta care să funcţioneze fără plată”, a mai spus primarul Marius Stan.

Citit 3731 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iunie 2015 13:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.