Cine este NOUL DIRECTOR de Infrastructură şi Lucrări Publice

Cine este NOUL DIRECTOR de Infrastructură şi Lucrări Publice
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Fostul şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii, Cristian Capeţis, numit de primarul Marius Stan director interimar al Direcţiei de Infrastructură şi Lucrări Publice, şi-a adjudecat postul de director general al acestei structuri din cadrul Primăriei. Capeţis a concurat de unul singur şi a fost declarat admis. La proba scrisă a primit 73,7 puncte, iar la interviul care a urmat - 88,2 puncte. În acest fel, Capeţis devine director plin după modelul patentat deja de colega lui, Tincuţa Vrabie, directoarea Direcţiei de Servicii Publice, care a fost mai întâi interimară, numită de Stan, ulterior câştigându-şi postul prin concurs, fără concurenţă.

Adevăratul examen pentru rămânerea pe post va fi susţinut de Capeţis pe 27 iunie, când, potrivit afirmaţiilor lui Marius Stan, trebuie să circule atât tramvaiele, cât şi maşinile mici pe viaduct, spre Combinat. Dacă nu, va trebui să-şi depună demisia semnată în alb.

Direcţia de Infrastructură şi Servicii Publice a schimbat, până acum, doi directori. Primul a fost Radu Dinu, care a demisionat în toamna anului trecut. Ulterior, a fost numit director interimar Marian Petre, şeful Serviciului Reparaţii Străzi din cadrul Direcţiei.

Citit 4212 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iunie 2015 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.