SE DEMOLEAZĂ GARAJELE din Micro 20. IATĂ ce se va CONSTRUI în locul acestora (FOTO)

SE DEMOLEAZĂ GARAJELE din Micro 20. IATĂ ce se va CONSTRUI în locul acestora (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Una din întrebările pe care gălăţenii i le-au adresat primarului Marius Stan, acum o lună, la inaugurarea parcării cu loc de joacă din Micro 19, a fost: "Da’ în Micro 20 când demolaţi garajele? Sunt atâţia copii acolo şi nu au nimic să se joace!". Răspunsul edilului a fost că garajele vor fi demolate pe măsură ce vor exista proiecte de restructurare urbană: "Le vine rândul la toate, dar încet. Ca să demolăm ceva, trebuie să avem proiectul pe care îl punem în loc. Procedurile sunt greoaie. În momentul în care avem proiectul gata făcut, vom demola cu certitudine şi vom pune în loc ceea ce ne dorim şi noi, şi copiii”, a declarat edilul.

Iată că, de câteva zile, mai multe garaje din Micro 20 au fost puse la pământ, iar un buldozer acţiona, marţi, 21 iulie, în forţă, demolând. Ce se întâmplă acolo, am aflat de la purtătorul de cuvânt al Primăriei, Emanuela Turcu.

"În Micro 20, a fost dispusă demolarea a 40 de garaje şi două chioşcuri situate pe domeniul public, în zona aferentă blocurilor D1/E1/B1/A6. În zona respectivă, Primăria municipiului Galaţi face lucrări de amenajare a unui loc de joacă pentru copii, investiţie inclusă în primul lot al programului de construire de locuri de joacă în cartiere. Obiectivul va fi completat cu locuri de parcare, numărul acestora urmând a fi stabilit în concordanţă cu numărul de posesori de autovehicule din zonă", ne-a declarat Emanuela Turcu.

Foto Marius Negri

Citit 18540 ori Ultima modificare Joi, 23 Iulie 2015 00:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.