Lucrări derulate de ECOSAL: Ce străzi şi trotuare vor intra în REPARAŢII

Lucrări derulate de ECOSAL: Ce străzi şi trotuare vor intra în REPARAŢII
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a făcut public programul lucrărilor de întreţinere şi reparaţii străzi pe care Ecosal trebuie să le execute în această săptămână. Potrivit informării, se vor finaliza reparaţiile la trotuarul aferent blocului DJ din Ţiglina 1 şi aleile din parcul Ţiglina1, de pe strada Saturn.

Continuă frezările şi asfaltările pe DN22, pe strada Henri Coandă, reparaţii la pavaje pe strada Bravilor şi frezări şi plombări pe strada Muzicii.

Ecosal are o listă lungă de accidente de teren la care trebuie să intervină: pe trotuarul străzii Eminescu nr. 2, pe strada Movilei, pe trotuarul Falezei Superioare (pista de biciclete) pe Regiment 11 Siret colţ cu o alee de acces către Orăşelul Copiilor, pe aleea dintre blocul A3 şi blocul A4 şi la accidentele de teren apărute pe aleile locurilor de joacă. În cea de-a doua jumătate a săptămânii va interveni la accidentul de pe strada Ştefan cel Mare – Cimitirul Evreiesc şi Lac Vânători şi pe trotuarul din faţa parcului Viva.

Ecosal raportează ca finalizate reparaţiile la trotuare şi scări de pe strada Oţelarilor, zona fostului cinematograf Dacia, frezările şi asfaltările de la intrarea în Cartierul Cantemir, refacerea porţiunii de cale ferată şi de drum de la intrarea pe digul Galaţi – Brăila şi aleile de acces către Filiala nr.1 „Costache Negri” a Bibliotecii V.A.Urechia – Club Sidex. Încheiate sunt şi remedierile accidentelor de teren de pe strada Traian nr.133, 194/196, 220, 222, de pe carosabilul străzii Domnească colţ cu Bolintineanu şi de pe trotuarul Falezei Superioare, zona NicNic.

Citit 2135 ori Ultima modificare Luni, 27 Iulie 2015 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.