Primăria nu găseşte cumpărători pentru Vila „Bucegi”

Primăria nu găseşte cumpărători pentru Vila „Bucegi”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

De două ori a încercat până acum Primăria municipiului Galaţi să vândă Vila „Bucegi”, situată în oraşul Călimăneşti-Căciulata, judeţul Vâlcea. Cele două licitaţii publice cu strigare, organizate până acum, au dat greş pentru că nu a fost depusă nicio ofertă.

După cum v-am mai informat, vila, cu parter şi două etaje, cu o suprafaţă construită de 287,24 mp la sol, a fost dată în funcţiune în anul 1927 şi în prezent este nefuncţională. Principalul motiv al înstrăinării este acela că imobilul se află într-o stare avansată de degradare din cauza lipsei utilizării şi nu mai prezintă siguranţă în exploatare. În plus, s-au cheltuit din bugetul local consistente sume de bani pentru asigurarea pazei imobilului.

Preţul de pornire al licitaţiei, aprobat de Consiliul Local, a fost de 213.000 de euro (din care numai valoarea terenului în suprafaţă de 999,39 mp este de 114.000 de euro), la care se adaugă TVA, 24 la sută. Procedura de licitaţie va fi reluată, dar cu un preţ diminuat. Rămâne de văzut dacă se vor găsi persoane interesate.

Citit 2889 ori Ultima modificare Marți, 28 Iulie 2015 20:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.