După ce a fost abandonat ani în şir, DRUMUL care leagă Tecuciul de Nicoreşti este, în sfârşit, REPARAT

După ce a fost abandonat ani în şir, DRUMUL care leagă Tecuciul de Nicoreşti este, în sfârşit, REPARAT
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

După ani de zile în care a fost uitat de autorităţile judeţene, drumul care leagă municipiul Tecuci de comuna Nicoreşti (DJ 252) este, în sfârşit, reparat. Un cititor al „Vieţii libere”, care în urmă cu doar câteva luni ne-a semnalat dezastrul de pe drumul judeţean, plin de gropi şi cratere, confirmat de altfel şi de către primarul comunei Nicoreşti, Ionel Boghiu, ne-a transmis, de această dată, câteva fotografii care atestă că reprezentanţii Consiliului Judeţului au demarat lucrările de reparaţii în zonă.

"Da, se lucrează. O echipă frezează, mai întâi, iar o alta pune plombe. Este o lucrare mai bună faţă de ce se făcea înainte, se vede după ce se execută acolo şi cum se pun plombele", ne-a spus primarul comunei Nicoreşti.

Ionel Boghiu ne-a declarat că, ultima dată, segmentul de drum judeţean, acum ciuruit şi plin de gropi adânci, a fost reparat în 2013, dar nu datorită intervenţiei Consiliului Judeţului, care îl administrează, ci ca urmare a unei sponsorizări din partea unei firme private. "Până atunci, nu mai fusese plombat de ani buni, noroc cu acea iniţiativă privată", ne-a spus primarul din Nicoreşti.

Acesta a adăugat că speră ca reprezentanţii CJ să îşi îndrepte atenţia şi către drumul judeţean 252G, întrucât este nevoie de lucrări de reparaţii. "La ieşirea din satul Braniştea spre satul Vizureşti, drumul este praf. Este pietruit, dar apa a tot luat din pietriş şi sunt zone cu gropi, întrucât s-a tot măcinat, până a ajuns la pământ. În perioada aceasta este şi mai circulat, întrucât am înţeles că, între Nicoreşti şi Buciumeni, Consiliul ar turna asfalt şi se merge pe partea asta", a afirmat Boghiu.

Foto Henri Codenie

Citit 2533 ori Ultima modificare Luni, 24 August 2015 19:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.