Gospodărire Urbană, condusă de directorul adjunct. Eduard Grosu şi-a dat demisia

Gospodărire Urbană, condusă de directorul adjunct. Eduard Grosu şi-a dat demisia
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Eduard Grosu şi-a dat, miercuri, demisia din funcţia de director al societăţii Gospodărire Urbană, după opt ani de ocupare a acestui post, fapt confirmat de către directorul adjunct al societăţii, Marius Bocăneală.

„Ştiu că şi-a dat demisia, ieri (miercuri, n.r.), dar nu ştiu cu ce dată. Ieri am fost şi eu plecat toată ziua de la birou cu treburi prin Primărie”, ne-a explicat directorul adjunct al Gospodărire Urbană, Marius Bocăneală.

Eduard Grosu nu a putut fi contactat pentru a ne oferi mai multe detalii, în schimb ştim că acest lucru a survenit după ce primarul Marius Stan i-a spus reprezentantului Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) la SC Gospodărire Urbană, la ultima şedinţă de Consiliu Local, să ia măsurile legale care se impun „pentru intrarea în legalitate a funcţionării acestei societăţi”.

Edilul a explicat că, potrivit legii, în termen de 90 de zile de la data numirii sale, Consiliul de Administraţie (CA) trebuie să elaboreze şi prezinte AGA, spre aprobare, planul de administrare care include şi strategia de administrare pe durata mandatului pentru atingerea obiectivelor şi a criteriilor de performanţă stabilite în contractele de mandat. Şi, tot în 90 de zile de la numire, directorii trebuie să aibă contracte de mandat şi să elaboreze planul de management şi strategia de conducere. Acesta a mai reamintit că i-a cerut demisia de onoare a directorului Grosu cândva, fără să se fi întâmplat nimic.

Funcţionarea societăţii este asigurată în acest moment de către directorul adjunct al Gospodărire Urbană, Marius Bocăneală.

„Nu sunt director interimar, asigur doar buna funcţionare a societăţii prin direcţionarea corespondenţei zilnice, fiind desemnat de către Consiliul de Administraţie. Referitor la numirea directorului plin, Consiliul de Administraţie va asigura punerea în aplicare a OUG nr. 109/2011, respectiv numirea acestuia se va face urmare a organizării unui concurs”, ne-a declarat directorul adjunct al societăţii Gospodărire Urbană, Marius Bocăneală.

Citit 3892 ori Ultima modificare Joi, 10 Septembrie 2015 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.