Cât ne va costa SAREA pentru combaterea POLEIULUI

Cât ne va costa SAREA pentru combaterea POLEIULUI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Societatea care ne va furniza iarna acesta sare pentru deszăpezire este Renaissance Star SRL. Valoarea contractului este de 2.361.100 de lei, fără TVA, iar acesta implică încheierea unui acord-cadru pe 18 luni, prin care cantitatea minimă stabilită este la 3.500 tone, iar cantitatea maximă la 7.000 de tone. Anunţul de atribuire a contractului de furnizare a sării industriale pentru deszăpezire a fost făcut de către Ecosal, miercuri, pe Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice.

Potrivit anunţului, "cantităţile necesare vor fi solicitate şi livrate numai pe baza de comandă fermă din partea autorităţii contractante, acestea făcând obiectul contractelor subsecvente ce vor fi încheiate în funcţie de necesităţi şi de disponibilul bugetar cu această destinaţie, în baza acordului-cadru". Sarea va fi adusă la depozitul Ecosal de pe strada Nufărului în saci tip big-bag, de 1.000 de kilograme.

Societatea Renaissance Star s-a bătut cam singură pentru acest contract, întrucât au fost primite două oferte, însă doar una a fost considerată admisibilă, cea câştigătoare.

Renaissance Star SRL există din 2010, are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata nespecializat, iar, cu opt angajaţi, a realizat un profit net, la finalul anului 2014, de 447.192 de lei.

La momentul licitaţiei, şeful Ecosal, Ionuţ Pucheanu, a explicat că, în continuare, una dintre condiţiile înscrierii la licitaţie o reprezintă şi oferta de transport. "Poate salinele vând mai ieftin, în schimb nu oferă transport, ceea ce înseamnă că trebuie să plătesc drumul dus-întors", ne-a spus, în iulie, directorul Ecosal.

Citit 1199 ori Ultima modificare Joi, 08 Octombrie 2015 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.