Un nou REGULAMENT privind COMERŢUL STRADAL, în dezbatere publică

Un nou REGULAMENT privind COMERŢUL STRADAL, în dezbatere publică
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un nou regulament privind condiţiile de eliberare a licenţelor de ocupare a domeniului public în municipiul Galaţi, care înlocuieşte actualul regulament privind condiţiile de ocupare a domeniului public în vederea desfăşurării activităţilor comerciale, a intrat în dezbatere publică, pe portalul Primăriei Galaţi. Documentul poate fi consultat şi la sediul Centrului de informare pentru cetăţeni, din strada Fraternităţii nr. 1.

Regulamentul stabileşte că activităţile comerciale stradale se pot desfăşura numai după ce vor fi autorizate de primării. Este vorba de comercializarea de cărţi, reviste, ziare, ilustrate, felicitări şi alte asemenea, vânzarea de produse manufacturiere specifice unor evenimente, cum ar fi mărţişoarele, comercializarea de produse de panificaţie şi patiserie, de popcorn, vată de zahăr, suc şi îngheţată de la dozator, comerţul cu băuturi răcoritoare şi îngheţată din lăzi sau vitrine frigorifice. De asemenea, sunt vizate comerţul cu flori şi aranjamente florale, comercializarea de ochelari de soare, parcurile de distracţii, circurile, campaniile promoţionale, activităţile cultural-artistice, cu caracter social, de interes public şi dispeceratele de taxi.

Documentul reglementează condiţiile şi locurile de amplasare a tonetelor, chioşcurilor, modulelor, pupitrelor acoperite sau închise, a lăzilor frigorifice, dozatoarelor, aparatelor de cafea şi altele asemenea, dar şi amplasarea mijloacele de publicitate utilizate în cadrul unor campanii promoţionale.

Primăria aşteaptă propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare ale persoanelor interesate până pe 18 octombrie.

Citit 1708 ori Ultima modificare Luni, 12 Octombrie 2015 19:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.