PROTEST al aleşilor judeţeni PNL. "Se încalcă legislaţia!"

PROTEST al aleşilor judeţeni PNL. "Se încalcă legislaţia!"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Nemulţumiţi că li se vâră proiecte de hotărâre sub nas pe ultima sută de metri şi nu au timp să le studieze, consilierii judeţeni ai PNL i-au cerut preşedintelui Nicolae Bacalbaşa să ia măsuri, astfel încât să nu se mai încalce legislaţia, iar aleşii să poată vota în cunoştinţă de cauză.

„Este inadmisibil să prezinte la comisii, cu o zi înainte de şedinţă, un morman de hotărâri. Sau să ne fie aduse direct în şedinţă, fără a ne fi trimise pe email, pentru a le studia. Pe lângă faptul că se încalcă legislaţia în vigoare, mi se pare şi o lipsă de respect faţă de consilierii judeţeni. Acesta este motivul pentru care noi ne-am abţinut la cele 11 proiecte de hotărâre, pentru că ne-au fost prezentate abia ieri la comisii”, i-a spus liberala Tania Bogdan lui Nicolae Bacalbaşa, la ultima şedinţă a aleşilor judeţeni.

Spre surprinderea multora dintre aleşi, şeful CJ a aprobat-o pe consilieră, precizând, la rândul său, că este deranjat de modul acesta de lucru. „Aveţi perfectă dreptate, şi pe mine mă deranjează acest lucru. Ne-au parvenit aşa cum ne-au parvenit. Majoritatea sunt de la Protecţia Copilului, au argumentat că a apărut o lege nouă”, a spus preşedintele CJ.

Citit 2996 ori Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2015 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.