Când va fi ILUMINAT FESTIV Galaţiul pentru SĂRBĂTORILE DE IARNĂ
Foto: Foto-arhivă "Viaţa liberă"

Când va fi ILUMINAT FESTIV Galaţiul pentru SĂRBĂTORILE DE IARNĂ
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Anul trecut, dar şi acum doi ani, pe vremea asta, oraşul era deja, în bună parte, împodobit cu ghirlande luminoase, în aşteptarea Serbărilor Galaţiului şi ale Sărbătorilor de iarnă. Iată că suntem deja în 24 noiembrie şi nici măcar un bec festiv nu a fost montat în oraş. Potrivit Primăriei, montarea instalaţiilor de iluminat festiv va începe după finalizarea procedurilor de achiziţie.

După cum v-am informat, contractul de închiriere a instalaţiei de iluminat festiv pentru Sărbătorile de iarnă 2015-2016, scos la licitaţie de municipalitate, are o valoare estimată de 2,1 milioane de lei, preţul cel mai mic fiind criteriul de atribuire. Potrivit datelor noastre, termenul limită de depunere a ofertelor a fost 10 noiembrie, iar în competiţie s-a înscris un singur ofertant, SC MK Lighting SRL din judeţul Hunedoara, având ca terţ susţinător SC MK Illumination SRL din Hunedoara, firme care nu sunt străine de iluminatul festiv al oraşului din anii trecuţi.

După cum v-am informat, municipalitatea vrea să ilumineze festiv 32 de străzi, intrările şi ieşirile din oraş, rondourile, intersecţiile, esplanadele, parcurile Eminescu, Rizer, Grădina Publică, Orăşelul Copiilor şi Viva, dar şi sediul şi parcul Primăriei. Oraşul va fi împodobit cu figurine şi perdele luminoase, ţurţuri şi baghete cu efect de picurare, personaje de poveste, dar şi cu nouă brazi artificiali.

Rămâne de văzut dacă oraşul va fi împodobit sau nu până la Serbările Galaţiului.

Citit 15573 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Noiembrie 2015 00:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.